Cine este Ernesto, vedeta de la Exatlon Mexic care i-a cucerit și pe români?

Citeste tot despre:

, ,

Aseară, în show-ul Exatlon, a avut loc a treia confruntare dintre echipele României și Mexicului, una în care atleții din țara noastră au fost înfrânți cu scorul de 10-5. Revanșa mult așteptată de către cei care participă la reality show-ul realizat de Kanal D nu a avut deznodământul la care speram, doar trei sportivi din echipa de șase a României punctând în acest duel internațional.

Este vorba despre Războinicii Ionuț (3 puncte) și Ștefan (1) și colega Faimoșilor, Larisa (1).

Ernesto Cázares
În duelul cu Ștefan
Mexic-România

Victoriile lui Ionuț au fost cu atât mai valoroase cu cât au venit la cei mai buni atleți de la Exatlon Mexic, gimnastul Daniel Corral (28) și practicantul de parkour Ernesto Cázares (18). Cel din urmă este văzut cu cele mai mari șanse la câștigarea Exatlon Mexic, acesta făcând parte din echipa albastră, rivalii Faimoșilor.

Chiar dacă el și Daniel Corral își împart victoriile la emisiunea mexicană în care au mai rămas doar șase concurenți, puștiul de 18 ani are parte de mai multă simpatie din partea telespectatorilor, acesta reușind să câștige fani chiar și din rândul românilor care urmăresc Exatlonul.

Originar din Puerto de Veracruz și pasionat de sporturile extreme, Ernesto are un canal pe YouTube dedicat excaladărilor unor structuri din orașul său, de la macarale la clădiri-turn, pe care le realizează împreună cu fratele său mai mare, Aristeo.

Autodenumiți The Sky Brothers, cei doi fac acrobații la mare înălțime, fără plasă de protecție, aceasta fiind o practică ilegală și considerată sinucigașă, extrem de controversată în Mexic.

Rămâne de văzut dacă foarte tânărul Ernesto, pariul mexicanilor pentru câștigarea Exatlonului, va ieși câștigător din această competiție.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA