Corina Dănilă a revenit în teatru

S-a zvonit că a dat televiziunea pe actorie, dar nu, încă n-a renunțat la TVR. Iată unde poate fi văzută acum.

Corina Danila
Corina Dănilă rămâne la TVR 2.

Din toamna lui 2014, Corina Dănilă a revenit ca prezentatoare TV, cu emisiunea „Ieri-Azi-Mâine“ de la TVR 2. După două sezoane, producția a fost sistată după Anul Nou, însă va reintra în grilă din 14 martie la același post, de luni până vineri, de la ora 16.00.

Corina Danila TVR 2

Și, pentru că a avut această pauză de respiro, Corina Dănilă a acceptat provocarea de-a reveni în teatru, mai cu seamă că aceasta este profesia eu de bază.

Așa se face că spectatorii o pot vedea, de la începutul acestui an, în distribuția piesei „Un altfel de cabaret”, alături de Ozana Barabancea și Adrian Temișan, un spectacol de succes în regia Ancăi Sigartău şi pus în scenă la Palatul Copiilor, cu care trupa a plecat şi în turneu prin țară.

Palatul Copiilor
„Un altfel de cabaret”, la Palatul Copiilor.

Totodată, recent, Corina Dănilă a anunțat că e implicată și într-un alt protect artistic, piesa „O căsnicie liniștită”, a cărei avanpremieră va fi pe 12 martie.

Corina Danila teatru

Revenirea ei în actorie poate fi de bun augur, de vreme ce fanii săi provin din rândul telespectatorilor care i-au apreciat prestația actoricească din telenovela românească „Numai iubirea“, produsă de Media Pro și postul Acasă TV, unde a jucat alături de regretatul actor Iurie Darie.

Corina Danila Numai iubirea Iurie Darie

Totodată, Corina Dănilă a întâmpinat și unele greutăți financiare, cauzate de un credit imobiliar pe care nu l-a mai putut plăti și în urma căruia și-a pierdut vila din Chiajna. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care a cerut clemență celor din TVR să nu o pună pe lista disponibilizaților – ea susținând că este și părinte singur, având-o în grijă pe fetița sa și a lui Norris Măgeanu, Rianna (12).

Corina Danila Rianna
Corina Dănilă şi fiica sa, Rianna.
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA