Cum arată în viața de zi cu zi Diana, concurenta eliminată aseară din „Supraviețuitorul“

Ieri, în concursul Supraviețuitorul, după 26 de zile, concurenții din tribul Araw au aflat de Insula exilului și au fost spectatori la duelul în urma căruia Diana a părăsit jocul.

diana supravietuitorul
Diana, în Supraviețuitorul

Condiții grele pe Insula exilului

Pe Insula exilului, condițiile de supraviețuire sunt extrem de dure, mai ales pentru fete, care se simțeau din ce în ce mai rău. Concurenții nu mai primiseră niciun semn de viață de șase zile, au început să aibă probleme de sănătate și toți se gândeau că ar fi vorba despre un virus. Își doreau o probă, o competiție, să plece de pe insulă, să își schimbe starea, iar dorința li s-a îndeplinit când au aflat că în ziua următoare vor avea musafiri și nimic nu va mai fi la fel. Până atunci, fiecare a vorbit despre așteptările de la acest concurs, despre dorințe și ce ar face cu premiul de 100.000 de euro. Și-au dat seama unde greșesc și vor să se schimbe, ca să poată fi plăcuți în competiție. Între timp, au primit un al doilea mesaj, care le spunea să se pregătească pentru un duel așa cum nu a mai fost, iar ei au început să facă tot felul de planuri legate de luptă.

Spectacol pentru tribul Araw, duel pentru concurenții de pe Insula exilului

Concurenții din tribul Araw au plecat la spectacol, iar cei de pe Insula exilului au pornit spre duel. Surpriza a fost mare de ambele părți! Spectacolul mult așteptat a fost asigurat de concurenții de pe Insula exilului, care au luptat pentru un loc în Supraviețuitorul.

În lupta pentru supraviețuire au intrat toți concurenții de pe Insula exilului: Ina, Diana, Maria, Lucian și Liviu. Ei au fost nevoiți să evadeze din spatele unei porți de bambus închisă cu trei lacăte. Ultimul rămas în spatele porții, după ce ceilalți patru au reușit să evadeze, a plecat definitiv din Supraviețuitorul.

Cei cinci concurenți au luptat și au făcut tot posibilul să rămână în competiție, chiar dacă condițiile au fost și sunt extrem de grele. Și-au pus la bătaie rapiditatea și inteligența în această probă, iar Liviu a fost primul care a reușit să evadeze. Diana s-a încurcat, a fost ultima și a părăsit luni Supraviețuitorul. ”Este o experiență extraordinară și, nu în ultimul rând, îți schimbă total viziunea asupra vieții. Sunt alt om, parcă m-am născut a doua oară.”, a spus ea la final. Ceilalți patru au reușit să încheie proba, iar Liviu a primit provizii pentru trib.

diana 1
Diana, în uniformă de stewardesă

Diana Burnaz pe numele ei adevărat, tânăra pe care am văzut-o eliminată ieri seară are 26 de ani și este de profesie însoțitor de bord la compania Blue Air. Se poate observa cu ochiul liber că Diana a slăbit până la limita anorexiei în acest concurs, căci pozele postate înainte, pe profilul ei de Facebook, ne-o arată mult mai întremată.

În rest, în ciuda faptului că această concurentă a fost destul de controversată din cauza faptului că a vrut să renunțe de nenumărate ori la concurs, în edițiile Supraviețuitorul, spre sfârșit a reușit să câștige respectul colegilor de concurs, în special datorită felului în care a luptat în ultima probă.

diana 2
Diana, într-o ședință foto postată pe contul de FB

Astăzi, de la ora 22:15, concurenții vor avea parte de noi provocări și probe solicitante, care le vor testa rezistența, dar și promisiunile și strategiile făcute.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA