Dacă ți-au plăcut Blindspot și Dexter, o să iubești noul serial AXN Absentia

Din 25 septembrie, AXN difuzează un nou serial original marca Sony Pictures Television: Absența (Absentia), în fiecare luni, de la ora 22:00.

Cea mai importantă producție difuzată pe televiziunea AXN în acest sezon, noul serial de 10 episoade este mai mult decât o urmărire apăsătoare a unui criminal în serie.

ABSENTIA: În imagine, actorii Neil Jackson și Stana Katic

“O poveste despre supraviețuire, așa aș caracteriza serialul. De multe ori, este, de fapt, despre familie, loialitate și încrederea pe care o ai în cei dragi. Este despre capacitatea pe care fiecare din noi o are: să își găsească puterea în ciuda situațiilor extreme care ar putea fi fatale.”, spune actrița Stana Katic, interpreta personajului principal, Emily Byrne, într-un interviu pentru Sony Pictures Television.

Stana Katic

Cunoscută pentru apariția în serialul Castle, Stana Katic, în vârstă de 39 de ani, interpretează rolul agentei FBI Emily Byrne, care dispare în timp ce investighează cazul unui criminal în serie. Emily este declarată moartă, dar după șase ani de la dispariție este găsită într-o cabană părăsită. Odată întoarsă acasă, întregul univers pe care îl cunoștea are acum alte coordonate: soțul s-a recăsătorit, copilul ei nu o mai recunoaște. Peste toate, Emily nu își poate aminti ce i s-a întâmplat în acești șase ani de absență.

Stana Katic este o actriță canadiano-americană, cu părinți sârbi originari din Croația. Binecunoscută publicului pentru rolul lui Kate Beckett din serialul ABC Castle, Katic este și producător executiv al serialului Absența. Aceasta deține numeroase nominalizări și premii la festivitățile din entertainment-ul internațional, printre care trei premii People’s Choice Awards, un premiu PRISM și trei premii TV Guide Awards. Stana își dedică eforturile unor proiecte filantropice cu aplecare spre zona mediului, a educației copiilor și a sănătății.

Patrick Heusinger

În rolul soțului lui Emily, și anume agentul special Nick Durand, apare actorul american Patrick Heusinger (36), în timp ce restul distribuției e completată de actorii Cara Theobold, Neil Jackson, Ralph Ineson, Angel Bonanni și alții.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA