Dan Bălan, revenire în forţă în muzică

Dan-Balan
După „Crazy Loop”, „Chica Bomb”, „Justify Sex”, „Freedom” şi „Lendo Calendo”, Dan Bălan revine cu un nou single ce-ar putea deveni mare hit: „Funny Love”.

După o lungă perioadă, fostul lider al formaţiei O-Zone a lansat un nou single, „Funny Love”, care a adunat, în 24 de ore de la lansare, peste 170.000 de vizualizări pe YouTube.

Dan Bălan a revenit în forță, după doi ani de pauză, cu o piesă care are mari șanse să „rupă” topurile. „Funny Love” e  cel mai nou proiect muzical al său și are parte de un videoclip spectaculos.

Fostul component O-Zone a lucrat mai bine de un an la producția noii piese, toate instrumentele fiind înregistrate live. Piesa a fost compusă de solist, iar materialul a fost regizat de Alan Badoev.

„Am lucrat minuțios la fiecare sample, totul contează pentru un sunet final calitativ: tobele au fost înregistrate în mai multe studiouri, până să ajung la un sound satisfăcător, bass chitaristul a fost selectat din mai mulți instrumentiști din New York, iar vocea feminina am ales-o după mai multe casting-uri organizate în Suedia, Irlanda și SUA”, a declarat Dan Bălan.

Numai pentru videoclipul piesei „Funny Love” a fost nevoie de patru luni de zile, timp în care au fost construite un bazin şi un teren de fotbal. Cifrele clipului sunt de-a dreptul impresionante: 300 de kilograme de bagaje, 13 modele, 16 dansatoare, 120 de costume.

„Niciodată nu am lucrat atât de mult timp la producția unei piese. După „Lendo Calendo” voiam să ating un nou nivel.  Şi am început să caut: un nou stil, un nou sunet, o altă prezentare a materialului muzical”, a spus Dan Bălan, cel care în anii 2000 făcea senzaţie în toată lumea cu trupa O-Zone.

„De un an și jumătate nu am lansat nimic. Am stat la Londra și am lucrat în studio la noul material discografic. Mie îmi place să mă reinventez mereu, așa că am experimentat mai multe genuri și direcții muzicale, până am ajuns la un rezultat care să mă mulțumească. Așa a luat naștere Funny love”, a explicat cântărețul care e nerăbdător să revină în România: „Mi-e dor de publicul din Romania, abia aștept să lansez piesa și să avem astfel ocazia să ne revedem în concerte”, a adăugat artistul din Republica Moldova.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA