Dan Bittman va avea propria emisiune la Antena 1

Citeste tot despre:

, ,

După show-ul duminical de la postul naţional  şi rolul de jurat de la „X Factor”, solistul trupei Holograf îşi continuă cariera în televiziune cu un nou format de divertisment pe care îl va prezenta din toamnă.

Dan Bittman revine în televiziune și va prezenta, la Antena 1, show-ul „Aici eu sunt vedeta!”.

Realizată pe baza formatului britanic “Big Star’s Little Star”, emisiunea „Aici eu sunt vedeta!” aduce în fața telespectatorilor celebrităţile așa cum acestea nu au mai apărut niciodată: prin ochii propriilor copii! Astfel, la „Aici eu sunt vedeta!”, starurile autohtone și copiii lor vor intra într-o competiție distractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții.

„Am emoţii, pentru că în această emisiune vor veni mulţi prieteni de-ai mei împreună cu copiii lor, foarte haioşi şi dezinvolţi. Vor fi întrebări amuzante, răspunsuri şi situaţii şi mai hazlii, în baza cărora cei de acasă îi vor descoperi pe aceşti prieteni ai mei, artiştii, altfel decât îi ştiau, adică prin ochii copiilor lor. Cine va şti mai multe despre copilul lui va aduna mai multe puncte şi va intra în marea finală”, spune Dan Bittman, prezentatorul show-ului.

Din toamnă, la Antena 1, în show-ul prezentat de Dan Bittman, fiecare vedetă va face echipă cu propriul copil și se va confrunta cu întrebări legate de viața de familie. Răspunsurile vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime. Nici o vedetă nu va fi cruțată la „Aici eu sunt vedeta!”, căci copiii celebrităţilor invitate vor dovedi că pot fi ironici și brutal de sinceri, nu doar dulci și adorabili.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA