Dana Budeanu, nevoită să părăsească concursul „Uite cine dansează!“

Stilista Pro TV a suferit o accidentare gravă în timpul repetiţiilor, motiv pentru care a fost nevoită să abandoneze concursul de dans. Iată primele declaraţii ale perechii Dana Budeanu şi Emil Rengle.

După bucuria primului 10 oferit de Andreea Marin perechii Marius Manole şi Olesea Micula, aveam să primim şi o veste tristă, chiar la finalul celei de-a doua ediţii a show-ului de la Pro TV.

Emil Rengle a anunţat că el şi Dana Budeanu părăsesc concursul „Uite cine dansează!“, după ce Dana Budeanu a fost transportată la spital din cauza durerilor puternice. Ea şi-a rupt o coastă şi şi-a fisurat o alta în timpul repetiţiilor.

Dan Budeanu şi Emil Rengle

”Din păcate, ce s-a întâmplat este cu adevărat groaznic. Cine a pățit asta vreodată și și-a rupt vreo coastă știe cât poate fi de dureros. Sper să se facă bine cât mai repede pentru a se întoarce acasă la fetele ei gemene”, a declarat Mihaela Rădulescu în cadrul emisiunii .

„Probabil sunt singura vedetă din acest show care nu este o vedetă. Selectarea și propunerea de a participa au fost o reală surpriză, peste care nu am trecut nici acum, acceptând. Nu am așteptări, pentru ca nu am fost niciodată în fața camerelor, ci dimpotrivă, prin natura proiectelor la care am lucrat, doar în spatele celor aflați în față. Dansul nu este o provocare pentru mine, este o plăcere, așa cum cred că este pentru oricine. Este una dintre bucuriile despre viață, alături de muzică și soare. Suntem la Pro TV, care mie mi-a devenit un fel de a doua casă în ultimii ani, așadar este o schimbare de registru și o trecere în fața camerei, pe care o fac cu emoție.”, spunea Dana la începutul show-ului.

„Sunt un om care nu a fost nici măcar răcit o dată în ultimii aproape 20 de ani. Starea în care mă aflu este pur şi simplu una de şoc. Am avut, într-adevăr, cea mai grea coregrafie, dar nu m-am aşteptat ca acest lucru să însemne imobilizarea mea fizică la propriu şi asta pentru că sunt un dansator amator, care nu-şi poate evalua real efortul fizic. Nu ştiu ce să spun, însă am să transmit tuturor cuvintele ultimului prinţ în viaţă al intelectualităţii româneşti, Neagu Djuvara: «Îmi lipseşte dansul. Am fost un pătimaş al dansului. Faptul că la 99 de ani nu mai pot, de altfel, nu mă mai pofteşte nimeni ca să mai dănţuiesc în momentul de faţă, este lipsa cea mai mare pe care o resimt acum. Dansul era o nebunie…»“, a declarat Dana Budeanu.

Coregraful Emil Rengle, partenerul de dans al Danei Budeanu, a completat: „Experienţa de la «Uite cine dansează!» s-a dovedit a fi atât pentru mine, cât şi pentru Dana, una pe cât de scurtă, pe atât de intensă. Participarea la această emisiune mi-a adus aminte de un lucru pe care mulţi oameni îl uită: femeile sunt fragile şi vulnerabile. Iar eu am avut momente în care am uitat treaba asta în timpul repetiţiilor. Spun asta pentru că Dana este unul dintre cei mai ambiţioşi şi puternici oameni pe care îi cunosc, iar atitudinea şi forţa ei interioară m-au făcut să uit fix de fragilitatea care le face pe femei atât de speciale. Şi eu şi Dana împărtăşim cumva aceeaşi viziune asupra existenţei noastre şi anume că viaţa trebuie trăită la intensitate maximă. Asta am încercat să dobândim în perioada scurtă în care am făcut parte din acest proiect minunat. Am vrut să ne depăşim limitele şi poate că am tras prea mult de noi şi, din nefericire, nu tot timpul voinţa şi tăria de caracter sunt în concordanţă cu puterea noastră fizică. A fost o plăcere să dansez alături de Dana şi sunt convins că vom mai dansa în multe alte ocazii împreună. Le urez succes colegilor noştri şi îi voi urmări cu emoţie în fiecare luni seară.“

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA