“Dancing with the Stars” vine la Pro TV, cu Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka pe post de gazde

Licenţa celebrului format de televiziune a fost cumpărată de Pro TV.

Mihaela Radulescu Cabral Ibacka Dancing with the stars

Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka vor aduce cele mai spectaculoase coregrafii, dansuri care transmit emoția dincolo de micile ecrane, foarte mult umor și momente spectaculoase în casele tuturor românilor, începând din această primăvară!

Pro TV a achiziționat licența de producție a formatului „Dancing with the Stars”, de la BBC Production. Cu peste 30 de premii la nivel global, show-ul este o competiție de dans între 11 perechi formate din dansatori profesioniști și celebrități. Cuplurile se întrec live în fiecare ediție a show-ului și prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiție.

Dancing-with-the-stars-Mihaela-Rădulescu_Cabral-Ibacka

În curând, Mihaela Rădulescu și Cabral vor fi gazdele acestui show grandios și le vor aduce telespectatorilor un spectacol extraordinar și foarte multă distracție.

Mihaela a acceptat cu bucurie propunerea de a fi, alături de Cabral, gazda acestui show și a declarat: „Pentru dans trebuie să ai pasiune, chef, stare, talent, îndrăzneală, libertate, încredere în tine. Dansul n-a făcut niciodată rău nimănui, dansul e bucurie și emoție, distracție și flirt. Cine nu dansează, nu iubește, nu simte. Mă bucur enorm că dansul revine în prim plan și că va face, la Pro TV, un show fantastic. Distribuția e super provocatoare, echipa e de milioane, iar prezentatorii… vis!”.

Show-ul „Dancing with the Stars” este în producție în peste 49 de țări, printre care Argentina, Australia, Croaţia, Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, Turcia, Suedia sau Statele Unite ale Americii. În România, formatul va fi difuzat în această primăvară, cu un adevărat spectacol plin de lumină, energie, tehnică, luptă, forță și foarte multă distracție.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA