Delia, Smiley şi Andreea Esca s-au distrat la concertul de lansare a albumului lui Feli FOTO&VIDEO

Teatrul Metropolis a găzduit concertul în cadrul căruia artista şi-a prezentat prima colecţie de melodii, „Eu sunt Feli”.

Feli Donose a lansat primul ei album, „Eu sunt Feli”, în cadrul unui eveniment impresionant și foarte emoționant, alături de peste 150 de invitați la Teatrul Metropolis și 180.000 de oameni live pe Facebook. Primul album al artistei, care este deja pe locul al doilea în Itunes România, conține șapte piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care ultimul single, „Acasă”, „Creioane colorate”, „Timpul” sau „Va urma”.

 

„A fost o seară magică”, așa cum o descrie chiar Feli. „În seară asta mi-am trăit visul cu ochii după 25 de ani. Nici nu puteam să îmi doresc să fac lansarea în alt loc. Mă așteptăm să fiu mai oficială, să fie lumea mai oficială, dar nu a fost așa.Tot ce am făcut, am făcut din suflet. Chiar m-am simțit acasă. Sunt bucuroasă că oamenii din sala sau de pe Facebook m-au văzut fix așa cum sunt.”

Feli-copil, Feli-senzuală și Felifemeia puternică au fost ipostazele pe care artista le-a dezvăluit și pe scenă, nu numai în piesele de pe album. Piesă de suflet a artistei, Creioane colorate, a fost cântată de Feli împreună cu un cor de treizeci de copii – BravissimoGuess Who, Connect-R și Muse Quartet au urcat și ei pe scenă alături de Feli. „E super talentată, ce pot să zic decât că e cea mai tare! Știam că va ajunge exact acolo unde merită, adică sus!”, o descrie Guess Who pe Feli.

„Sunt foarte mândru de Feli și de toată echipa HaHaHa Production”, mărturisește Smiley după concertul lui Feli. „Cred că a fost un concert foarte reușit. Nici nu îmi imaginăm altfel. Mi-am dorit că oamenii să o cunoască așa cum o știm noi și cred că primul pas a fost făcut cu dreptul. Feli este un artist complet, iar evoluția ei în cei trei ani la HaHaHa Production a fost fabuloasă. În seară asta am fost impresionat, știam că are emoții mari, dar a știut cum să dozeze fiecare moment și o ora jumătate de cântare a trecut fără să-mi dau seama”, adaugă Smiley.

 

Feli a avut parte și de o surpriză: cele două prietene din copilărie au venit la lansare că să îi fie alături și să o felicite. „ Una dintre ele a venit special din Germania, iar cealaltă de la Sibiu. Cea din Germania pleacă dimineață la aeroport, așa că în noaptea asta o să mergem la mine acasă și o să stăm la povești și o să depănăm amintiri, o să ne bucurăm de momentul asta pe care îl visam împreună din copilărie”, povestește Feli.

Andreea Esca, Delia, Horia Brenciu, Irina Rimes, Damian Drăghici, Sore, Lidia Buble, Giulia, Jean Gavril, Silviu Pască, Jazzy Jo, Dorian, Noaptea Târziu, Like One, Dan Finţescu, Cotofan, Paul Damixie sunt doar câțiva dintre invitații speciali care au luat parte la concertul lui Feli.

Albumul „Eu sunt Feli” este disponibil pe toate magazinele digitale (https://Feli.lnk.to/EusuntFeliPR), iar CD-ul poate fi găsit în rețeaua Cărturești, magazinul Muzică, hastore.ro și catmusic.ro.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA