Diana de la „Insula iubirii”, la „Chefi la cuţite” FOTO

Cea mai controversată concurentă din show-ul Antenei 1 aterizează direct în bucătăria concursului „Chefi la cuţite”. Uite cu ce preparat a vrut să impresioneze juriul.

Competiția culinară difuzată de Antena 1 și-a început deja căutările pentru cei mai talentați concurenți, dornici să intre din toamnă în cea mai savuroasă aventură culinară! Pasionați de bucătărie sau profesioniști în domeniu s-au prezentat în fața celor trei jurați cu speranța că își vor adjudeca un loc într-una dintre echipe.

Diana Ionela Constantin s-a înscris și ea pe lista aspiranților la un loc în emisiune. Cunoscută din sezonul 3 al emisiunii controversate ,,Insula Iubirii”, Diana încearcă să cucerească de data asta altfel, apelând la gusturi şi mirosuri. Pe principiul „dragostea trece prin stomac”, cea care a căzut pradă tentațiilor în Thailanda și a iscat o mulțime de controverse pe seama relației de iubire cu una dintre ispite a încercat să-i câștige de partea ei pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Diana a pregătit un preparat cu influențe italienești: pui cu gorgonzola și penne în sos alb. De la ,,ceremonia focului” la o experiență în care se supune unor probe ,,la cuțite”, Diana și-a etalat farfuria și s-a străduit să se prezinte impecabil în fața celor mai obiectivi dintre jurați, nespecificând pe care dintre cei trei bucătari ar dori să-l impresioneze.

Dacă savoarea preparatului a fost îndeajuns pentru a obține un cuțit, verdictul chefilor în urma jurizării celei mai controversate farfurii și parcursul concurentei de la ,,Insula iubirii” în experiența culinară, toate din această toamnă doar la Antena 1.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA