După 12 ani de pauză, trupa O-Zone revine pe scena din România

Piesele lor au creat isterie în întreaga lume și au fost numărul unu în topurile internaționale pentru mult timp. Vă mai aduceți aminte de „Dragostea Din Tei”, „Despre tine”, sau „De ce plâng chitarele”? Ei bine, puteți asculta din nou piesele memorabile ale anilor 2000, cântate chiar de către componenții trumpei O-Zone.

Dragostea din tei se va auzi din nou, după 12 ani.

Cei trei moldoveni – Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș se reunesc după 12 ani și vor susține un concert de excepție cu ocazia zilei de 9 mai, în cadrul unui eveniment organizat de Ziua Europei. Cei trei basarabeni vor cânta din nou împreună, în cadrul unui concert în care vor apărea mulți alți artiști români consacați, atât în țară, cât și în străinătate, precum Inna, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Fly Project, Akcent, sau Morandi.

O-Zone revine pe scenă.

Bucureștenii îi pot vedea și asculta din nou pe băieții de la trupa O-Zone pe 9 mai în Piața  Universităţii din București, începând de la ora 19:00. Este o veste extraordinară pentru fanii care acum 15 ani le fredonau cu frenezie piesele, cea care a marcat întreaga lume fiind chiar melodia „Dragostea din tei”. A fost atât de populară, încât o mulțime de artiști străini au înregistrat variante proprii ale hitului venit direct din Republica Moldova. Artiștii ne vor încânta cu piesele care i-au făcut celebri în întreaga lume și care au devenit cele mai mari hituri de la începutul anilor 2000.

Foto: Facebook

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA