Era foarte activ în anii ’90! Cum arată actorul Jerry O’Connell la 44 de ani și cu ce serial revine?

Citeste tot despre:

, ,

Figura lui ți-e cunoscută din filmele de televiziune din anii ’90 și 2000, dar și din celebra producție cu Tom Cruise în rol principal, Jerry Maguire.

Jerry, în anul 2002

Este vorba despre actorul Jerry O’Connell, în vârstă de 44 de ani, și anume genul acela de actor cunoscut de toată lumea, după înfățișare, dar pe care nu toți știu să-l identifice. Sau știu de unde să-l ia. Probabil că mai mulți pasionați de film o cunosc pe soția lui Jerry, superba actriță și fostul model Rebecca Romijn, cu care acesta este căsătorit din 2007 și are doi copii.

Ei bine, Jerry revine pe micile ecrane, din 10 aprilie, cu un rol în serialul Carter, cea mai nouă producție originală a companiei Sony Pictures Television. Producția va fi difuzată și în România, pe canalul AXN, de la ora 22.00, și este vorba despre un serial detectiv, cu accente de umor.

Jerry O’Connell, foto centru

Jerry O’Connell interpretează rolul lui Harley Carter, prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. După o dispută cu cel mai bun prieten în fața camerelor de filmare, care îl transformă într-o țintă pentru paparazzi, Carter decide să ia o pauză și să revină în orășelul natal din Canada. Întors acasă, Carter se reapropie de cei mai buni prieteni din copilărie – Sam (Sydney Poitier), detectiv în echipa de poliție locală, și Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roți și veteran. Viața liniștită, total diferită de cea de la Hollywood, și lipsa adrenalinei nu îi dau pace, astfel că Harley se va folosi de talentul său actoricesc și experiența show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat.

Timp de 10 episoade, avându-i aproape pe Sam și Dave, Carter va avea de rezolvat diferite crime care pun pe jar liniștea orașului și se va confrunta cu răsturnări de situație, momente amuzante dar și pline de suspans.

John Bourgeois, Joanne Boland și Matt Baram se alătură actorilor principali, Jerry O’Connell, Sydney Poitier și Kristian Bruun, în producția detectivă, de 10 episoade, care a fost filmată în Ontario, Canada, în vara lui 2017.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA