Eurovision România şi-a ales finaliştii FOTO

La finalul sghow-ului televizat de ieri, juriul Selecţiei Naţionale a anunţat care sunt cei zece finalişti care vor concura pe scena de la Kiev.

Eurovision Romania cei 10 finalisti

Semifinala a debutat cu un medley al concurenţilor, care au adus în Studioul TVR câteva dintre hiturile Eurovision din toate timpurile. Alături de ei, pe scena Eurovision România au urcat membrii trupei SuperChill, cu un spectacol de percuţie, dans şi acrobaţii.

Gazda show-ului a fost Iuliana Tudor. Vedeta TVR a fost susţinută, din Camera Verde, de Ioana Voicu şi Dan Helciug, care au luat pulsul artiştilor, pe măsură ce emoţiile concursului au crescut.

La rândul lui, Ovidiu Anton a ridicat publicul în picioare cu un recital plin de emoţie şi forţă, din care nu a lipsit nici piesa Moment of Silence, care i-a adus trofeul Eurovision România 2016.

Membrii juriului au decis în unanimitate că piesa care merită să primească 12 puncte este Yodel It!, Ilinca şi Alex Florea reuşind performanţa de a obţine maximum de puncte – 60.

Emoţiile au fost mari şi pentru Ana Maria Mirică, ea întrunind acelaşi număr de puncte ca şi Elize & No Stress (7 puncte). Conform Regulamentului, diferenţa a fost făcută de punctajul obţinut individual de la membrii juriului, respectiv cea mai mare notă primită de fiecare piesă.

Lista finaliștilor este completată de Cristina Vasiu, MIHAI, Ramona Nerra, Instinct, Tavi Colen & Emma, Maxim, Eduard Santha şi Xandra.

Eurovision Romania cei 10 finalisti.2

Cei zece se vor înfrunta în Marea Finală de duminică, 5 martie, care va fi difuzată în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi online, pe TVR+. Câştigătorul Eurovision România va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA