Fiica lui Horia Vârlan este superbă!

Pe renumitul bucătar îl știm foarte bine, grație emisiunilor lui culinare de succes. Despre familia lui, însă, nu știm mai nimic, căci Horia a avut grijă ca ceea ce se-ntâmplă în spatele camerelor de luat vederi să rămână neștiut. Acum, însă, simpaticul bucătar și-a convins fiica să apară la TV.

Horia și fiica sa, Ileana

Are un mariaj fericit de peste 28 de ani, însă nu-i place să vorbească foarte mult despre viața lui de familie. Nici măcar despre cei doi copii rezultați din acest maria, respectiv Ileana (24) și Adrian (28), nu s-a grăbit să dea declarații vreodată.

A gătit în emisiunea tatălui său

Totuși, în cea mai recentă ediție a show-ului culinar ”Mama mea gătește mai bine”, simpaticul bucătar și-a făcut curajul de a o invita pe fiica lui, care e pasionată de bucătărie, să i se alături pe micile ecrane. Culmea e că Ilinca nu a fost chiar receptivă vizavi de această propunere: “A durat ceva să o conving pe Ileana să vină să gătească în fața camerelor de luat vederi. Ei nu-i place să iasă în public, să se dea în spectacol, dar până la urmă am convins-o și a venit să gătească o rețetă de-a mea în bucătăria Mama mea gătește mai bine. Eu zic că s-a descurcat bine, dar îi las pe telespectatori să descopere ei ce a gătit Ileana.”

Ileana este o tânără superbă

Duminică, 10 septembrie, de la 19.30, va fi o ediție specială, plină de umor și bună dispoziție, unde prezentatorul Valentin Sanfira și maestrul bucătar Horia Vîrlan vor înțelege că nu este atât de ușor să fii concurent la emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA