Cele mai bune filme cu animale. Top 10

Animalele nu sunt doar bune companii ale omului, ci uneori ajung să fie vedete mari la Hollywood. Relația de prietenie dintre om și animal a fost dintotdeauna ceva de invidiat. Orice om care a avut un animal de companie știe că acestea se bucură și suferă odată cu stăpânii lor. 

Filmele cu animale vor fi întotdeauna la modă, dar și apreciate de oameni. Iată un top 10 al celor mai bune filme cu animale din toate timpurile.

Cine adoră poveștile de dragoste cu câini, trebuie să știe de Marley & me, un film ce îi are ca protagoniști pe Jennifer Wilson și Owen Wilson și, bineînțeles, un pui de labrador, veșnic jucăuș. Cei doi, proaspăt căsătoriți, nu se pot încumeta la viața de familie cu copil și aleg antrenamentul prin creșterea unui câine. Nebunaticul pui le face viața mai grea decât își puteau imagina vreodată, dar relația care se creează între ei este impresionantă.

Cele mai bune filme cu animale – relația dintre om și animal în prim plan în filme ca Old Yeller sau The Bear

Dacă vrei o poveste clasică, a copilului care aduce animale acasă, alege filmul Old Yeller (1957), care prezintă povestea relației unui băiețel cu un câine pe care îl aduce acasă. Familia toată se îndrăgostește de el, dar oare va dura mult timp această dragoste?

Iubitorii de ursuleți pot fi fascinați de un film impresionant, care prezintă o relație emoționantă dintre un pui de urs orfan și un bărbat, care fug din calea vânătorilor, The Bear (1988).

Un film de familie, pe care trebuie să îl vizionezi cu copiii este Benji (1987), despre un cățel simpatic, vagabond, care salvează doi copii răpiți. Un film educativ, care merită văzut, mai ales dacă aveți un cățeluș prin preajmă.

Cine nu a auzit de câinele japonez, care își întâmpină stăpânul chiar dacă acesta nu mai este? Hachi: A Dog’s Tale este unul dintre cele mai emoționante filme cu animale. Relația de prietenie și legătura dintre un profesor și un câine este ceva mai presus de cuvinte. Deși găsit pe stradă, câinele se atașează de stăpânul său atât de mult, încât nici după moartea nu îl face să renunță să-și aștepte stăpânul. 

Cele mai bune filme cu animale – comedii cu animale 

O aventură minunată a unor câini prin San Francisco poate fi comedia perfectă pentru o seară de neuitat. Homeward Bound: The Incredible Journey (1993) este povestea a trei câini care se duc în căutarea stăpânilor.

O altă comedie foarte apreciată este și Cats and dogs (2001), care prezintă războiul nesfârșit dintre câine și pisică. Aveți parte în acest film de aventuri haioase cu câini care sunt agenți secreți, pisici dictatoare și însetate de putere. 

Un film-documentar care vă va da cele mai mari emoții este și March of the Penguins (2005), care povestește despre marșul anual al pinguinilor și modul lor de supraviețuire și sacrificiu pentru generațiile viitoare.

Iubitorii de cai pot viziona unul dintre cele mai frumoase filme cu cai, regizat chiar de Steven Spielberg. War Horse este povestea relației dintre un băiat și un cal, vândut înainte de începerea Primului Război Mondial. După multe peripeții dramatice de război, cei doi se reîntâlnesc.

Un alt film de familie, la care cei mici o să se bucure enorm este We Bought a Zoo (2011), care este povestea unui tată, care își mută familia la țară, apoi renovează și redeschide o grădină zoologică. 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA