Cele mai proaste filme pentru care s-au cheltuit mulți bani

Cu toții avem un film prost preferat. Dacă facem o analiză mai serioasă, vedem că multe filme făcute cu foarte mulți bani nu sunt tocmai cele mai interesante, nici măcar mediocre. În realitate, sunt de toată jena, dar nu contează prea mult atunci când ai chef doar de relaxare și atât. În plus, cele mai multe sunt cu actori foarte cunoscuți, de aici și prețurile atât de ridicate.

Cele mai proaste filme pentru care s-au cheltuit mulți bani
„King Kong”, un film prea scump

King Kong a costat 207 milioane de dolari, iar distribuția acestui film 550 de milioane, o grămadă de bani pentru vremea respectivă. Cei mai mulți bani s-au cheltuit pe scenele cu King Kong, care sunt excelente, într-adevăr. Cu toate acestea, e cam jenant, scenele cu King sunt impecabile, iar când intră în scenă oamenii, totul se ruinează.

Cele mai proaste filme pentru care s-au cheltuit mulți bani – Superman Returns, prea mulți bani pentru eroul zburător

Superman Returns, un film, de altfel, dorit. Nu se știe totuși de ce a costat 204 milioane de dolari, iar distribuția 390 de milioane, cam mult. Costă cam mult să faci un actor să zboare în zilele noastre, se pare. În plus, după ce s-a reîntors, Superman a dat dovadă de un comportament depășit și incomod.

Spiderman 3, un alt film prea scump ca să fie adevărat. Costurile au dus la 258 de milioane, iar distibuția a costat 890 de milioane de dolari. Mulți s-au plâns că Peter Parker a fost transformat într-un puști emo care cântă, iar numărul prea mare al personajelor negative din film nu a dat bine deloc.

Cele mai proaste filme pentru care s-au cheltuit mulți bani
Chiar dacă Hugh Jackman era foarte iubit în acea perioadă, „Van Helsing” a fost un eșec

Van Helsing, care a costat aproape 500 de milioane de dolari, din care 300 doar distribuția.  Chiar dacă la acel moment Hugh Jackman era iubit ca Wolverine, filmul nu a fost un succes. Cu toate acestea, este un pic mai bun decât filmele similare cu tema din peliculă, The League of Extraordinary Gentleman și The Brothers Grimm.

Cele mai proaste filme pentru care s-au cheltuit mulți bani – X Men: The Last Stand, mult mai bun dacă avea o poveste mai interesantă

X Men: The Last Stand, un film în care Brett Ratner demonstrează că știe să ceară bani pentru a face filme, doar că nu prea știe cum să îi cheltuiască cu cap. Dacă s-ar fi concentrat mai mult pe povestea filmului și mai puțin pe puterile mutanților, sigur ar fi fost un film mult mai bun. Costurile filmului se ridică la aproape 700 de milioane de dolari.

Deși nu a fost mult prea scump, filmul lui Oliver Stone, Alexander, a avut o poveste mult prea lungă și cam plictisitoare. Nimic de zis, totuși, în ceea ce privește costumele superbe, dar Colin Farrell arată ciudat blond, cu siguranță.

Cele mai proaste filme pentru care s-au cheltuit mulți bani – Rush Hour 3, un eșec total și scump

Alt film pe care Ratner a luat mulți bani, dar nu se știe pe ce s-au cheltuit este și Rush Hour 3. Se pare că 400 de milioane de dolari s-au dus pe apa sâmbetei.

Cele mai proaste filme pentru care s-au cheltuit mulți bani
„Sahara”, un film care nu și-a recuperat niciodată banii

Sahara este un film care nu și-a mai recuperat costurile, în valoare de aproximativ 300 de milioane de dolari. Clar, filmul a fost o idee foarte proastă, cu un subiect groaznic, și prea puțin promovat.

Un film considerat de foarte multă lume prea prost pentru câți bani s-au cheltuit este și Waterworld. Un film care la vremea respectivă, 1995, a costat cam 350 de milioane de dolari. Kevin Costner a supraviețuit filmului.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA