Femeile din viața lui Gérard Depardieu

femeile-din-viata-lui-gerard-depardieu
Gerard Depardieu, marele actor francez la Cannes în 1994

Gérard Xavier Marcel Depardieu, actor francez de renume, s-a născut la 27 decembrie 1948 în Franța și este unul dintre cei mai prolifici actori de film din istoria filmului, având în spate 170 de filme începând cu 1967. A câștigat de două ori premiul Cesar pentru cel mai bun actor și de asemenea, a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor în Green Card.

Cu o carieră demnă de invidiat de către colegii de breaslă, Depardieu a avut o tinerețe zbuciumată și a fost la un pas de a-și rata viața palpitantă de actor. În octombrie 2014 a lansat volumul autobiografic “Ça s’est fait comme ça” (S-a întâmplat așa), în care dezvăluie relatări despre viața personală, despre familia sa și despre relația cu copiii săi.

Femeile din viața lui Gérard Depardieu – femeie deosebite pentru un trecut tumultos

Provenit dintr-o familie foarte săracă, în care a fost nevoit să-și ajute mama la nașterea fraților săi, deoarece nu își permiteau o moașă, Depardieu a început să colinde singur pe străzi de la vârsta de 10 ani. A făcut sex pentru bani, a jefuit și tâlhărit, a făcut pușcărie vreme de trei săptămâni, a jefuit morminte și a cumpărat țigări dintr-o bază NATO, pe care le-a vândut la preț dublu apoi.

Femeile din viața lui Gérard Depardieu – actorul își apreciază companiile feminine

În ceea ce privește femeile din viața lui Gérard Depardieu, acesta s-a căsătorit cu Elisabeth Guignot în 1970, cu care a avut doi copii, pe actorul Guillaume (mort în 2008) și actrița Julie. În ianuarie 1992, în timpul despărțirii de Elisabeth, a venit pe lume și Roxanne, fiica sa cu modelul Karine Silla. În 1996 a divorțat de Elisabeth și a început o relație de dragoste cu actrița Carole Bouquet, care i-a fost parteneră din 1997 în 2005.

femeile-din-viata-lui-gerard-depardieu
Depardieu alături de Carole Bouquet la Festivalul de Film de la Cannes din 2001

În 2006, pe 14 iulie se naște fiul său, Jean, conceput împreună cu Hélène Bizot (nu este vorba de actrița Hélène Bizot, ci de fiica lui François Bizot). Până în 2005, Depardiue a trăit cu scriitoarea Clémentine Igou.

Despre relațiile sale, Depardieu a declarat: “Am avut companii minunate în timpul vieții, apoi a trebuit să ne despărțim, dar nu ca și dușmani. Am rămas prieteni. Întotdeauna divorțurile au fost costisitoare, dar sunt doar bani. Nu este așa important. Am făcut copii cu femei minunate. Încă le plac”.

 

 

 

 

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA