Încă un Avatar!

Dacă “Avatarul” te-a impresionat cu povestea sa şi cu incredibilele efecte speciale, atunci rezervă-ţi un loc în sală şi la vizionarea filmului „The Last Airbender“, care te va transpune într-o lume fascinantă, în care forţele naturii sunt invocate binele omenirii.

În vremuri imemoriale, lumea e împărţită în patru naţiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului şi Nomazii Aerului. Mii de ani lumea a trăit în pace, până în ziua în care Poporul Focului, avid de putere, a declanşat războiul contra celorlalte naţiuni, folosind drept ocazie lipsa Avatarului, fiinţa supremă capabilă să supună toate cele patru semne: aerul, apa, focul şi pământul.

După o sută de ani, Avatarul este descoperit sub gheaţă şi salvat de Katara (Nicola Peltz), o războinică a Apei, care-i promite că-l va ajuta să restabilească ordinea iniţială. Dar Avatarul, pe numele lui Aang (Noah Ringer), e doar un băieţel de 12 ani, care încă nu ştie să-şi stăpânească puterile. El va trebui să călătorească spre ţinutul de Miazănoapte pentru a fi îndrumat cum să controleze cele patru elemente. Asta în timp ce prinţul Zuko (Dev Patel), fiul aprogului Lord al Focului, este pe urmele sale.

Bazat pe serialul de animaţie TV produs de Nickelodeon, „Ultimul războinic al aerului“ este doar primul capitol din lupta pentru supravieţuire a lui Aang, ceea ce înseamnă că vor urma şi alte filme în care naţiunile celor patru elemente se vor ciocni pentru supremaţie.

Urmăreşte aici trailer-ul filmului "Ultimul războinic al aerului":


Foto: site-ul oficial

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA