VIDEO Dragoș Bucur și-a construit singur un balon la cheie!

…în care a stat suspendat deasupra Dunării câteva ore! Actorul este atât de pasionat de zborul cu balonul cu aer, încât şi-a propus să treacă astfel graniţa.

Nu l-ai vedea în stare pe Dragos Bucur făcând asta? O să-l vezi din 17 noiembrie în noul lui film, Hawaii, pe care l-a realizat, de această dată, alături de un regizor spaniol, Jesus del Cerro. După Love Building şi Alt Love Building, peliculele făcute împreună cu regizoarea Iulia Rugină, şi Două Lozuri, făcut cu Paul Negoescu, echipa actoriedefilm.ro (şcoala de actorie a lui Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol) a trecut la colaborarea cu regizorul spaniol. HAWAII este o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață. Şi va fi interesant de văzut un alt gen de producţie, cu tonalităţi noi, mai dramatice şi mai pline de acţiune, din partea actoriedefilm.ro, care până acum a colorat industria românească de film cu câteva comedii fresh, cool, comerciale.

În Hawaii, Dragoș Bucur încearcă să fugă din țară cu un balon construit special pentru acest film. Balonul este construit parțial. Acele scene cu balonul au fost filmate la Orșova, unde Dragoș Bucur a stat suspendat deasupra Dunării câteva ore.  Balonul a fost făcut din perdele, paturi și steaguri și ancorat de o macara.

Urmăreşte trailerul mai jos…

 

Esenţa poveştii o poţi înţelege din mărturisirile lui Dragoş despre inspirația care a stat la baza personajului pe care îl interpretează, Andrei.

Există o fotografie din timpul Revoluţiei cu un tânăr în mulţime. E o discrepanţă enormă între el şi toţi cei din jur; ai senzaţia că e călător venit din viitor: e înconjurat de oameni cu pancarte, au căciuli, cu geci, oameni pe feţele cărora se vede traiul în comunism; dar tipul ăsta e cu mâinile în buzunar, descheiat la geacă… Are un soi de relaxare… şi aşa e Andrei, personajul meu. E genul de om care nu acceptă sistemul doar pentru că este un sistem împământenit, care nu acceptă regulile, atunci când nu sunt drepte, doar pentru că sunt impuse de sus; genul de om pentru care imposibilul nu prea există, pe care, de multe ori, mulţimea îl consideră idealist, credul, naiv, chiar nebun”…

Din distribuţie mai fac parte Andi Vasluianu (care se reântâlneşte astfel pe marele ecran cu Dragoş Bucur după 15 ani!) şi Cristina Flutur, câștigătoare în 2012 a premiului de interpretare feminină la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes pentru rolul din filmul „După dealuri”. HAWAII este o producție Actoriedefilm.ro, în colaborare cu Indie Studio,  realizată cu sprijinul CNC. Dacă ţi-au plăcut celelalte realizări marca actoriedefilm.ro – Love Building, Alt Love Building şi Două Lozuri, atunci hai la cinema din 17 noiembrie!

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA