Filmul românesc „Not Guilty” pleacă la Cannes

Citeste tot despre:

Echipa filmului

Emoţii mari pentru echipa filmului de scurtmetraj Not Guilty. În perioada 21- 28 mai, va avea loc proiecţia oficială a filmului românesc în cadrul prestigiosului festival de la Cannes, la secțiunea Short Film Corner.

Pelicula Not Guilty a primit deja recenţii pozitive la premiera de la Bucureşti, iar echipa formată din producătorul Bogdan Alexe şi regizorul Irina Octavia Andronic aşteaptă cu nerăbdare proiecţia care va avea loc pe 26 mai la sala Palais G, Cannes.

„Pentru mine, Cannes înseamnă un început de drum şi o oportunitate de a cunoaşte persoane din industrie din toate colţurile lumii. E o oportunitate de a deschide o nouă portiţă pentru industria noastră de film şi de a schimba opinia formată despre filmul tradiţional românesc'”, spune tânăra regizoare Irina Octavia Andronic.

Irina Octavia Andronic (17 ani ) este elevă la un colegiu de artă din Londra, deja admisă la Universitatea Met Film School. A deţinut roluri principale în două dintre cele trei lung-metraje produse de Studioul Experimental TABĂRA DE FILM, în care a dat replica unor actori reputaţi, de talia Maiei Morgenstern.

În distribuţia filmului Not Guilty figurează nume de actori consacraţi precum Marius Bodochi, Dan Tomescu, Bogdan Mihai Brumă, Nicolas Catianis Jr, Dan Profir, Ioana Vivisenco, Filip Popa, Ştefan Mihai și Alexandru Rusu.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA