Hidroizolații Conduraru, furnizare și montaj de specialitate în realizarea lucrărilor de hidroizolații la nivel național

Hidroizolații Conduraru este cel mai cunoscut și apreciat brand românesc din segmentul termo și hidroizolaților, având în spate un portofoliu demn de invidiat și o experiență bogată, câștigată în cei peste 15 ani de când activează în piața națională de profil.

Hidroizolațiile și termoizolațiile fac parte din nișa cea mai sensibilă din economia unei construcții. Apa și temperaturile extrem pot genera numeroase probleme pentru clădiri. Pentru a preveni problemele cu care constructorii s-au confruntat de-a lungul secolelor (igrasia, degradarea și chiar colapsul), este nevoie să se apeleze la specialiști. Aceste tipuri de lucrări, executate în condiții optime, nu ar trebui să depășească 5% din costul total al construcției.

Reprezentații Conduraru Grup cunosc extrem de bine faptul că o lucrare fiabilă nu poate fi realizată decât de către personal calificat și specializat pe acest segment, care să dispună de echipamente de ultimă generație și de materiale performante.

Societatea Conduraru Grup, acoperă prin reprezentanții săi din București și cele patru puncte zonale din Constanța, Cluj, Iași și Craiova, toate solicitările venite din partea fiecărui client beneficiar direct sau antreprenor ce vizează realizarea lucrărilor de hidroizolații aferente construcțiilor noi: hidroizolații terase circulabile, hidroizolarea teraselor necirculabile, realizarea acoperișurilor sau a jardinierelor cu vegetație, hidroizolații rampe de acces, parcări subterane și supraterane, hidroizolații poduri și pasaje rutiere etc.

Hidroizolații Conduraru oferă servicii complete, executate conform standardelor Europene ISO 9001 și ISO 14001, pentru orice tip de construcție, fie ea civilă sau industrială. Compania are parteneriate internaționale cu cei mai importanți furnizori de materiale pentru hidroizolații și termoizolații din Europa: Soprema, General Membrane, Bauder, Ravago sau Apla-Fabryo, putând astfel să oferă garanții  de până la 12 ani pentru toate lucrările executate, dar și revizii regulate ulterioare respectivului termen.

Compania Conduraru Grup a executat lucrări de termo și hidroizolații pentru numeroase societăți de mare anvergură, cu care a rămas în strânsă legătură, primind din partea unora dintre acestea chiar și certificări ale calității lucrărilor efectuate. Câteva dintre acestea ar fi: Aeroportul Băneasa, Fan Courier, Pirelli Romania, Mega Image, LIDL, UTI, Biofarm, Eximbank, Apulum 94, Synergy, Cubic, Consolight, Pangram, Isovolta și multe altele.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA