Lansare PG BLACK by Prestige Orchestra la NUBA

Joia aceasta, restaurantul NUBA din Nordul Capitalei aduce în premieră un nou concept muzical marca Prestige Orchestra. Începând cu ora 23:00, Prestige Orchestra va lansa un nou concept, dedicat zonei de entertainment, sub denumirea PG BLACK !   Aceştia vor surprinde printr-un mashup neașteptat și prin fuziunea celor mai consacrate stiluri hip-hop, funk, soul și house, remixate live de DJ intr-un stil propiu inimitabil.

16231172_10208524152685516_1950918116_o

Două voci puternice , o sec țiune brass formată din trombon, trompetă și saxofon, o sectiune ritmica acompaniată de percuționișt și DJ (Bogdan Popoviciu), vor face din cele mai cunoscute piese un adevărat spectacol muzical. Totodată noul concept BLACK by Prestige Orchestra aduce în șcenă instrumente rar întâlnite și un Drumming Show.

_DSC6619bw

În cadrul petrecerilor organizate de restaurantul NUBA, au concertat deja cei mai cunoscu ți artiști români ai momentului precum, INNA, Carla’s Dream, Delia, Damian Draghici, Loredana, Smiley și mulți alții.  Seara va debuta pentru clienții restaurantului cu o cină asia-fusion, iar atmosfera va deveni din ce în ce mai vibrantă odată cu lăsarea nopții și va atinge punctul culiminant odată cu concertul susținut în exclusivitate de Prestige Orchestra pentru clienții NUBA. Pentru acest eveniment din data de 26 Ianuarie 2017, rezervările sunt obligatorii, iar locurile limitate.

FotorCreated

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA