Lupta se încinge la Vocea României. Tu cine crezi că va merge în marea finală?

vocea romaniei
Vocea Romaniei

Mâine seară, etapa duelurilor încrucișate va pune față în față câte doi concurenți din echipe diferite, care vor face tot posibilul să cucerească publicul cu interpretările lor și să meargă mai departe în competiție.

După această nouă încercare muzicală, vor merge în marea finală doar patru concurenți, care vor intra în bătălia pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro. Telespectatorii își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 sau, în premieră, direct pe Facebook, pe pagina oficială Vocea României. La fiecare start vot anunțat, poll-ul de votare pentru fiecare cuplu de dueliști va intra pe pagina de Facebook Vocea României. Finalist este concurentul cu cele mai multe voturi cumulate, pe sms și Facebook.

Loredana, Tudor, Smiley și Moga au ales pentru concurenții lor piese precum The winner takes it all, Can’t take my eyes off you sau Atât de singur, care vor fi interpretate în forță și le vor pune în valoare timbrul vocal.

echipe semifinala Vocea Romaniei

Cât despre reacțiile și părerile celor care urmăresc acest show, acestea sunt din abundență pe pagina de Facebook a emisiunii, acolo unde, până acum, publicul nu pare să aibă un favorit clar. Anul trecut, câștigătorul show-ului, Tiberiu Albu, avea o susținere majoritară pe Facebook, înaintea fazelor finale. Acum, cei mai mulți sunt de părere că în echipa Moga s-ar afla câștigătorul, și dacă ar fi să luăm în calcul comentariile, acesta ar fi Alex Florea.

În echipa lui Tudor Chirilă este o situație delicată, după ce chiar antrenorul a luat atitudine pe blogul personal împotriva susținerii politice locale de care are parte una dintre concurentele lui, Tincuța Fernea. Pe de altă parte, Cristina Bălan, fostă solistă Impact, este criticată pentru avantajul experienței și concurența neloială pe care le-ar face-o celorlalți semifinaliști.

Controversată este și includerea lui Mihai Rait, actorul din Las Fierbinți, în această fază finală, deși elevul Loredanei nu este văzut cu șanse mari la câștigarea concursului.

Tu cine crezi că va merge în marea finală?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA