Mădălin Ionescu răbufnește: „Nu vrei să vezi asta, dă pe Animal Planet şi urmărește viaţa suricatelor!“

Mădălin Ionescu, gazda emisiunii "Wowbiz".
Mădălin Ionescu, gazda emisiunii „Wowbiz”.

Sătul să tot vadă comentarii ce incită la semnarea unei petiţii pentru interzicerea show-urilor de tip tabloid, prezentatorul emisiunii „Wowbiz“, de la Kanal D, le-a dat o replică dură „ipocriţilor şi naivilor“.

Mădălin Ionescu este tot mai adesea în vizorul celor care îşi doresc televiziune de calitate. Şi asta pentru că emisiunea pe care o prezintă la Kanal D s-a transformat dintr-un show cu vedete într-un serial foileton al păţaniilor familiei lui Leo de la Strehaia.

Cum „Wowbiz“ continuă să înregistreze audienţe peste aşteptări, Mădălin Ionescu are cel mai puternic argument împotriva contestatarilor săi: publicul care-l urmăreşte acerb.

Iată şi replica pe care o dă celor care, de ceva timp, incită la semnarea unei petiţii online pentru interzicerea show-urilor de tip tabloid.

„Mesaj adresat ipocriţilor şi naivilor care semnează petiții online împotriva show-urilor TV de tip tabloid!… Oameni buni… tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deștepți! În toată lumea! Este un gen de presă care atrage un public foarte larg! Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioții nevindecabili cred asta! Rolul ei, în cel mai bun caz, este să binedispună şi să informeze! Educația trebuie să o primeşti în familie, în şcoli, facultăți şi prin specializările ulterioare! Dacă aștepți asta de la TV… eşti mort, nu ai înțeles nimic, trăiești degeaba!“, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

„În nicio țară civilizată nu există astfel de reacții! Oamenii ştiu acolo care este puterea telecomenzii şi ştiu că televiziunea este un bussines cu fațete multiple! Trăim într-o țară în care TVR Cultural a fost închis! Despre ce vorbim? Show-urile tabloide sunt de vină pentru asta? Politicul şi piața!“, continuă el.

„În cariera mea am făcut investigații la cel mai înalt nivel, am prezentat şi emisiuni cu tentă culturală, am dat jos miniștri, am contribuit la lichidarea unor rețele economice toxice, periculoase! Acum prezint un show tabloid! Unul care ţine în faţa ecranelor, în fiecare noapte, peste un milion de oameni! Printre aceștia se numără, potrivit statisticilor primite, şi foarte mulți intelectuali! Oare de ce ? Pentru că acest show deștept, «Wowbiz», binedispune, generează emoții, ridică probleme de viaţă (într-o manieră senzaţionalistică, da!) , stârnește controverse, generează fantezii şi fascinație ! Dă puţină culoare vieții celor care îl urmăresc! Nu vrei să vezi asta, dă pe Animal Planet şi urmărește viaţa suricatelor!“, îşi continuă prezentatorul „Wowbiz“ de la argumentaţia.

„Tabloidul ăsta pe care vânătorii de vânt îl condamnă este mai puțin nociv! Aşa erau şi poveștile fraților Grimm! Senzaționale! «Wowbiz» este o emisiune de entertainment! Ce e atât de greu de înțeles? Kanal D este un post privat! Nu trăiește din banii Statului!“, şi-a încheiat Mădălin Ionescu mesajul postat pe Facebook.

Şi, după un şir nesfârşit de comentarii, a revenit cu un nou discurs pro tabloid, prin intermediul unui video postat pe acelaşi site de socializare.

 
Foto: pagina personală

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA