Mariah Carey, subiect de documentar. Întră în culisele vieții ei și află detalii despre nunta cu James Packer!

Mariah Carey
Mariah Carey a slăbit foarte mult, în ultimul timp

Vrei să afli ce se află dincolo de lumina reflectoarelor și faimă? E! te invită în viața uneia dintre cele mai mari vedete pop ale tuturor timpurilor – diva Mariah Carey. Noua serie-documentar de opt episoade, cu titlul Mariah’s World, introduce pentru prima dată telespectatorii în lumea vedetei, urmărind-o în timpul pregătirilor pentru “Sweet Sweet Fantasy”, turneul său prin Marea Britanie, Europa și Africa, dar și pe măsură ce se apropie căsătoria cu omul de afaceri australian James Packer.

Seria pătrunde în culisele vieții starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor și cercului său de apropiați, care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului. Seria va fi difuzată de televiziunea E! în toată lumea.

Seria va prezenta o latură nouă, vulnerabilă și plină de umor, a lui Mariah, pe care fanii nu i-au văzut-o până acum, dezvăluind, în același timp, detalii din stilul său de viață unic, plin de glamour, lux și celebritate.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 28:  (L-R) Mariah Carey and James Packer attend the 2016 G'Day Los Angeles Gala at Vibiana on January 28, 2016 in Los Angeles, California.  (Photo by Jonathan Leibson/Getty Images)
Mariah Carey și James Packer

 Sunt încântată că pot să îmi invit fanii în viața mea în această nouă aventură care este pe cale să înceapă,” a declarat Mariah Carey. “Deja mă simt foarte bine filmând noua serie și sunt sigură că și publicul o va face. Nu se compară nu nimic din ce am făcut până acum, sunt momente unice.

Mamă a doi copii, Mariah este logodită în prezent cu omul de afaceri James Packer. Turneul ei, “Sweet Sweet Fantasy”, este deja programat, urmând să aibă loc 28 de reprezentații în Europa, Africa și Marea Britanie. De asemenea, show-ul de succes al lui Mariah Carey din Las Vegas – “Mariah #1 to Infinity”, de la Caesar‘s Palace – a fost prelungit, urmând să continue la toamnă. Mariah este, așadar, una dintre cele mai ocupate femei din lume, dar se bucură de fiecare pas al acestui drum.

51814523 Singer Mariah Carey enjoys a day on the beach with her twins Monroe and Moroccan in Malibu, California on August 2, 2015. Mariah's boyfriend James Packer was not with her and the kids as he was handling some business in his home country of Australia. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Mariah Carey alături de gemenii ei
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA