Mediumul Tyler Henry: „Bobbi Kristina ne-a spus că e alături de mama ei, Whitney Houston!”

Mediumul hollywoodian Tyler Henry, unul dintre cei mai căutaţi din domeniu, revine la E! duminică, 4 iunie, la ora 22:00, pentru noi sesiuni uluitoare, alături de vedete care caută sfaturi, conexiuni şi linişte. Seria Hollywood Medium with Tyler Henry va fi difuzată săptămânal. În acest nou sezon, printre vedetele care vor sta faţă în faţă cu Tyler se află Khloe Kardashian, Bobby Brown, Jenna Dewan Tatum, Eva Longoria, Ryan Lochte, Ru Paul, T-Boz, Lisa Vanderpump, Jenni „JWoww” Farley, Mel B, Janice Dickinson, Patti Stanger, Nico Tortorella, Johnny Weir, Kim Zolciak Biermann, Reza Farahan, Joanna Krupa, Elisha Cuthbert, Nancy Grace, Portia De Rossi, Tabatha Coffey, Mischa Barton, Brett Eldredge, Jaleel White, Dr. Drew, Marlee Matlin, Lil’ Kim, familia Chrisley,  Ice-T şi Coco şi alții.

Tyler Henry. Foto: Jacob Crumbley/E! Entertainment

Revista OK! a vorbit în exclusivitate cu Tyler Henry despre ce destăinuiri i-au făcut vedetele care au apelat la el, pentru a comunica cu cei dragi, din lumea de dincolo.

Care a fost prima ta experiență ca medium? Cum ai descoperit că ai acest dar?

Prima mea experiență ca medium a avut loc la 10 ani, după ce am presimțit că bunica mea va muri.

 Ce vom vedea în noile episoade ale emisiunii?

În acest sezon vă puteți aștepta să vedeți mai multe ședințe de spiritism cu vedete de la Hollywood, de la nume celebre pe plan muzical, la staruri TV.

Care a fost cea mai șocantă revelație pe care ai avut-o în noul sezon?

Aș spune că cea mai șocantă revelație din acest sezon a fost cea din ședința de spiritism cu Alan Thicke, în care l-am avertizat în legătură cu o problemă de inimă. La scurt timp după aceea, Alan a murit de un atac de cord neașteptat și momentul în care am putut-o ajuta pe soția lui, după prima noastră întâlnire, a fost unul profund.

Care experiență a fost cea mai intensă, în noile episoade ale emisiunii?

Povestea lui Bobbi Brown a avut cel mai mare impact asupra mea și legătura cu familia lui (incusiv membrii familiei care nu sunt vedete) a fost intensă și îmbucurătoare.

În alt episod ai contactat-o pe Bobbi Kristina Brown. Ne poți spune câte ceva despre mesajul ei?

Bobbi Kristina a vrut să-i explice clar tatălui ei că nu e supărată din cauza tranziției sale, că e alături de mama ei și că nu a pierdut conexiunea cu el.

Bobbi Kristina Brown și Whitney Houston, dispărute dintre noi

Mel B este una dintre vedetele acestui sezon și a trecut printr-o perioadă mai dificilă, după divorțul ei. A fost mai sensibilă la mesajele din cealaltă lume?

Am vorbit cu Mel B cu luni în urmă, iar figura paternă care a avut mesaje pentru ea și-a validat puternic legătura cu ea. Ședința aceea a fost una de care avea multă nevoie și sper că a ajutat-o în existența din această lume.

Ce vedetă te-a intrigat cel mai mult, în toate episoadele de până acum ale emisunii?

Dintre toate vedetele cu care am avut ședințe de spiritism, cea cu Moby rămâne cea mai interesantă, datorită transformării de care a avut acesta parte în timpul ședinței.

Ai cunoscut multe vedete până acum. Pe cine ai vrea să cunoști pe viitor? Există vreo vedetă decedată cu care ai dori să intri în contact? Ce ai vrea să afli de la ea/el?

Mi-ar plăcea o ședință cu Lana Del Rey, dacă ar fi vorba despre o vedetă în viață. Cât despre starurile decedate, nu mă pot gândi la niciun nume cu care ar dori să intru în contact.

Ce ai învățat despre starurile de la Hollywood, după ce ai interacționat cu atât de multe, în emisiunea ta?

Interacționând cu vedetele de la Hollywood am învățat că oricine, indiferent de lifestyle, vrea să afle și să primească aceleași lucruri în viață. Fericire, o concluzie și validare – după asta tânjesc toți oamenii.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA