Mediumul Tyler Henry revine cu noi ședinte VIP de spiritism. Vezi ce vedete apelează la el!

Citeste tot despre:

, ,

Mediumul hollywoodian Tyler Henry, unul dintre cei mai căutaţi din domeniu, revine la E! duminică, 4 iunie, la ora 22:00, pentru noi sesiuni uluitoare, alături de vedete care caută sfaturi, conexiuni şi linişte.

Tyler Henry. Foto: Jacob Crumbley/E! Entertainment

Seria Hollywood Medium with Tyler Henry va fi difuzată săptămânal. La începutul acestului sezon, Tyler stă de vorbă cu Tanya Thicke, la doar câteva luni după moartea soţului ei, Alan Thicke, din cauza problemelor de inimă. În timpul întâlnirii lor emoţionante, Tyler şi Tanya urmăresc imagini nedifuzate până acum din şedinţa de spiritism pe care cel dintâi a avut-o cu Alan, pentru a-i oferi soţiei lui un strop de linişte şi pace.

Khloe Kardashian și Kylie Jenner

„Acest episod îmi este foarte drag”, spune Tanya Thicke. „Este important pentru mine să îl împărtăşesc cu toţi fanii incredibili ai soţului meu. Le-am apreciat toată dragostea şi urările lor de bine în această perioadă dificilă. Sper că această privire aruncată în culisele vieţii noastre să le ofere pace şi linişte. Pregătiţi-vă şerveţelele!

O altă intervievată interesantă este actrița Eva Longoria, care apelează la Tyler pentru a intra în contact cu mătușa ei decedată și din întâlnirea cărora vedem imagini în filmulețul de mai jos.

Printre vedetele care vor sta faţă în faţă cu Tyler se mai află Khloe Kardashian, Bobby Brown, Jenna Dewan Tatum, Eva Longoria, Ryan Lochte, Mel B, Janice Dickinson, Portia De Rossi, Mischa Barton, Ice-T şi Coco şi mulți alții.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA