Mini-stagiune Horațiu Mălăele la Castelul din Inima Capitalei

Marele Horațiu Mălăele prezintă, în luna iunie, o serie de recitaluri de zile mari, într-o mini-stagiune teatrală la Le Château – Castelul din Inima Capitalei. Actorul va avea o reprezentație de excepție, prin intermediul a patru piese, alese dintre cele mai de succes opere în care acesta a jucat de-a lungul timpului.

 

Astfel, în decorul unic al Le Château, vor fi puse în scenă următoarele piese,  după cum urmează:

–  4 iunie – Sunt un orb –  recital marca Horațiu Mălăele – durata: o oră (fără pauză)

– 16 iunie – Ediție Specială – cu Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și muzicianul Radu Captari

  • 18 iunie – Podu’ – regia Horațiu Mălăele – cu Horațiu Mălăele, George Ivașcu și Meda Victor
  • 30 iunie – Cafeneaua – cu Horațiu Mălăele, Dana Dogaru și Emilia Popescu

Le Château – Castelul din Inima Capitalei a lansat, începând cu luna mai, un nou produs artistic de succes – Teatru la Castel. Un concept ce combină armonios experiența vizionării unui spectacol de teatru de calitate în eleganta sală de bal a Castelului cu cea a unei cine rafinate, pregătită cu pasiune, special pentru aceste evenimente, de către maeștrii bucătari ai Le Château, proiectul „Dinner & Show” reprezintă o alternativă culturală și gastronomică complexă, într-un mediu exclusivist și elegant, în centrul orașului.

Prima reprezentație din seria „Dinner & Show”, organizată de Le Château în data de 17 mai, a fost un real succes, piesa jucându-se cu casa închisă, în fața unui public care a gustat din plin umorul neconvențional din “Neveste de fotbaliști”, prima apariție a Magdei Catone în calitate dublă de actor și regizor.

“Dinner&Show” sau “Dinner Theater” este o formă de divertisment care a cunoscut un succes fulminant în Statele Unite ale Americii și care a ajuns să fie extrem de apreciată și în Europa. Acest concept are loc, de obicei, în localuri exclusiviste, care au capacitatea de a asigura funcționalitatea unei săli de teatru, precum și servicii asociate unui restaurant premium. Mai exact, îl putem asocia cu acel spaţiu unde publicul poate participa la o cină romantică, după care, în același spațiu, este vizionată şi o piesă de teatru sau un spectacol. Pachetul îmbină latura culturală cu cea gastronomică, ambientul formal cu cel informal, alături de decorul elegant al piesei de teatru, savoarea preparatelor culinare cu satisfacția întâlnirii cu artişti cu notorietate, toate acestea redând spiritul cultural şi prezentarea unor spectacole de calitate în locaţii exclusiviste.

Mai multe detalii despre conceptul Dinner & Show – Teatru la Castel, rezervări, precum și informații despre modalitatea de acces, pot fi obținute accesând www.le-chateau.ro sau la numerele de telefon 0725.333.333, 0735.224.444, 0720.033.133.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA