Mircea Radu își lansează prima carte

Vedeta de televiziune se lansează ca autor de cărți cu un prim volum, „Poveşti cu gust”.

Mircea Radu 5

O surpriză literară de la Mircea Radu, un om care a gustat şi din ştirile socio-politice, şi din lumea entertainmentului, care redescoperă copilăria alături de băieţelul său şi care, mai nou, explorează mai atent subtilităţile vieţii.

Şi, la fel ca în celebrul roman-fluviu al lui Marcel Proust, „În căutarea timpului piedut”, care retrăieşte amintiri, emoţii şi întâmplări pornind de la o madlenă, Mircea Radu foloseşte diverse mâncăruri drept pretext pentru rememorare.

„Mâncărurile nu sunt doar pentru a potoli foamea, nu trezesc numai simțuri ci și amintiri. Scrierile din cartea ”Povești cu gust” sunt legate de hrană dar și de viața mea, de ce mi s-a întâmplat aievea sau doar mi s-a părut. Multe dintre personagiile despre care vei citi au existat – unele încă trăiesc în mine… Este o carte despre plăcerea de a sta la masă și de a spune povești. Este o carte despre mine și, poate, despre tine.”, îşi prefaţează Mircea Radu lansarea cărţii la Editura Curtea Veche, într-un mesaj postat pe pagina personală.

Mircea Radu carte Povesti cu gust

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA