Care e cel mai bogat artist rap/hip-hop din 2014?

Deţine o avere de 700 de milioane de dolari, din care 120 de milioane de dolari au fost câştigate doar anul trecut. Vezi cine conduce acest clasament, pentru al doilea an consecutiv.

Deţine o avere de 700 de milioane de dolari, din care 120 de milioane de dolari au fost câştigate doar anul trecut. Vezi cine conduce clasamentul celor mai prolifici artişti rap/hip-hop, pentru al doilea an consecutiv.

Rapperul Sean Combs, care a revenit la numele de scenă Puff Daddy, s-a situat pe primul loc în topul celor mai bogaţi artişti rap/ hip-hop din 2014, realizat de revista „Forbes“.

Puff Daddy s-a îmbogăţit considerabil după lansarea reţelei de televiziune prin cablu Revolt TV, consideră „Forbes“.

Topul a fost făcut public la o zi după ce reprezentanţii Universităţii Howard au anunţat că Puff Daddy va primi un titlu de doctor onorific în ştiinţe umaniste şi va rosti discursul inaugural la festivitatea de absolvire a studenţilor colegiului din Washington D.C., pe 14 mai.

Pe locul al doilea în topul realizat de Forbes se situează Dr. Dre, cu o avere de 550 de milioane de dolari, în timp ce Jay-Z ocupă locul al treilea, cu o avere estimată la 520 de milioane de dolari.

Topul 5 este completat de Bryan "Birdman" Williams, cu o avere de 160 de milioane de dolari, şi de 50 Cent, cu o avere de 140 de milioane de dolari.

Foto: pagina oficială

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA