Claudia ex-Sexxy se relansează în muzică sub numele Claudette

După o absenţă considerabilă din showbizul românesc, Claudia Pătrăşcanu revine cu o nouă imagine, sub un alt nume, lansează un nou single şi a pregătit un site nou pentru fanii ei.

Pentru relansare, Claudia a realizat o şedinţă foto împreună cu fotograful Edward Aninaru. Dacă ipostazele în care este surprinsă Claudia sunt senzuale şi incitante, locaţia unde a fost organizat shootingul e cel puţin surprinzătoare. E vorba despre penitenciarul Jilava, unde cântăreaţa a pozat sumar îmbrăcată la o temperatură de -10 grade Celsius.

Vezi aici galeria foto

Noul ei proiect se numeşte “Around the World” şi a fost realizat în colaborare cu Sonny Flame. Piesa a fost compusă de Mihai Ristea şi a primit deja un feedback pozitiv din partea fanilor. „Nu ne-am văzut de mult, dar ştiu că sunteţi cu ochii pe mine din 1998, de când v-am cântat prima oară «Sexy,sexy». În deceniul schimbărilor fulgeratoare, am ales să mă reinventez si o fac cu aplomb. So, would you like to travel with me «Around the world»?“ e mesajul pe care Claudette îl transimte fanilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii despre viaţa cântăreţei, puteţi accesa site-ul www.claudette.ro.

Ascultă aici piesa „Around the World“:

Foto: Cat Music

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA