Conchita Wurst, din nou la Eurovision, în duet cu… Cezar Ouatu

Amândoi au şocat pe scena celui mai important concurs european de muzică. Şi amândoi ar putea fi artizanii celui mai spectaculos show de la ediţia din acest an, care va avea loc la Viena. 

Fanii concursului Eurovision ar putea avea parte de o mare surpriză în acest an. Conchita Wurst şi Cezar Ouatu ar putea cânta în duet la Viena.

Ideea îi aparţine artistului travestit austriac, Thomas Neuwirth alias Conchita Wurst sau „femeia cu barbă“, cum mai e cunoscut în lumea showbiz-ului.

După ce anul trecut a câştigat concursul Eurovision, de la Copenhaga, cu 290 de puncte oferite de 37 de ţări, anul acesta vrea să revină cu un moment şi mai spectaculos, practic să împartă scena cu contratenorul Cezar Ouatu, care a socat asistenta din Suedia cu piesa „It’s my life“.

Timbrul lui Ouatu i-a impresionat pe managerii Conchitei care, recent, i-au trimis o propunere. „ a castigat concursul Eurovision anul trecut, la Copenhaga, cu 290 de puncte oferite de 37 de tari. Tocmai de aceea, acum incearca sa mai dea o lovitura! Vrea sa faca si un duet cu romanul care a socat asistenta din Suedia cu piesa “ It’s my life”, Cezar Ouatu!au spus persoane din preajma cântăreţului pentru WOWbiz.ro.

Foto: paginile oficiale

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA