DJ Sava lansează „2.2 Story“

Dacă anul trecut „I Like (The Trumpet)“ s-a numărat printre hiturile absolute ale verii şi, timp de 13 săptămâni, a fost no.1 în topul difuzărilor (conform Media Forest), iar „Love You“ s-a bucurat de un succes asemănător, anul acesta DJ Sava împreună cu Cristina se pregătesc să repete istoria şi lansează „2.2 Story“.

„Am vrut un single plin de viaţă, care să transmită tot ceea ce înseamnă o vară: marea şi soarele. O asculţi, te încarci cu energie si te distrezi cu gasca. «2.2 Story» este o poveste de dragoste, o poveste de viaţă, în care ne putem regăsi fiecare din noi. Această piesă este o trecere de la un proiect la altul. Ea a apărut într-o forma de început pe internet, fiind preluatî dintr-un set fîcut de mine într-unul din concertele noastre“, povesteşte DJ Sava.

Fresh, plin de energie şi cu o linie catchy, noul single al lui DJ Sava păstrează sound-ul cu care deja şi-a obişnuit fanii, dar aduce şi o surpriză – Cristina, vocea de pe „2.2 Story“.

„Cristina mi se pare cea mai potrivită alegere pentru «2.2 Story». Au existat extrem de multe variante, dar OK din toate punctele de vedere mi s-a părut doar ea. Întotdeauna trebuie să existe o potrivire între piesă şi interpret, trebuie să se asorteze“, spune DJ Sava.

Ascultă şi tu aici noul single „2.2 Story“:

Foto: Cat Music/Media Services Events

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA