Elena Gheorghe lansează videoclipul piesei „Midnight Sun“

Cum recent „Midnight Sun“ a fost desemnat cel mai difuzat single din România, conform Media Forest, Elena a pregătit pentru fanii săi şi un videoclip.

Cel mai nou material video al Elenei beneficiază de indicaţiile regizorale ale lui Dragoş Buliga şi explorează un univers funky-burlesque. Elena apare când brunetă, când pirat tatuat, dansând într-o ceaşcă imensă de ceai sau cu turban pe cap. Filmările au fost foarte interesante şi pline de idei originale, o parte venite din partea artistei, căreia îi place să-şi pună amprenta pe materialele sale şi care a fost încântată să interpreteze de această dată mai multe personaje.

Costumaţia Elenei a fost făcută în atelierul ei de croitorie, ideile aparţinând atât artistei, cât şi stilistului Cătălin Enache, cu care Elena a colaborat pentru acest clip. Coregrafia clipului a fost realizată de Paul Gheorghe.

„A fost amuzant şi obositor. De această dată m-am implicat mai mult în povestea clipului şi chiar pot să spun că a ieşit un videoclip pe gustul meu. Sper să vă placă şi voua la fel de mult“, ne-a spus Elena.

Urmăreşte şi tu aici clipul piesei „Midnight Sun“:

Foto: elenagheorghe.ro

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA