Fly Project, pregătită să spargă din nou topurile

Toată lumea îl va asculta în maşină, în drum spre mare, şi, cu siguranţă, fiecare dintre noi ne vom regăsi în versurile lui. Este vorba desrpe noul single Fly Project, „Back in my life”, o nouă producţie Fly Records, alături de casa de discuri Roton.

Deşi fiecare piesă a lor a cucerit topurile în foarte scurt timp, Tudor şi Dan se declară mai încrezatori ca oricând în noua producţie: „Este, poate, cea mai bună piesă a noastră de până acum. Credem în ea MAXIM“, declară Tudor.

„Back in my life“ a apărut dintr-un mix de stări şi sentimente transmise de către băieţii de la Fly Records – Dan Deneş, Tudor Ionescu, alături de Tudor Parghel şi Silviu Tudor, din trupa Sunset54 – într-o seară de lucru la studio: „Pe noi ne inspiră tot: toate întâmplările noastre, tot ce se întâmplă în jurul nostru,  toate discuţiile dintre noi pot ajunge o idee. Apoi o piesă“, spune Tudor.

De această dată, băieţii au ales să lanseze piesa direct pe pagina oficială de Facebook a trupei Fly Project, urmând să filmeze un videoclip în cel mai scurt timp.

Foto:  Fly Records

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA