Loredana revine la folclor cu „Iubiland“

Artista lansează sâmbătă, 20 noiembrie, la Băneasa Shopping City, un nou album de inspiraţie etno.

Loredana a pregătit o nouă colecţie de cântece folclorice din Muntenia, Oltenia, Moldova, Banat şi Transilvania, creând un periplu muzical autentic românesc cu jocuri, doine, balade, cântece de dragoste şi de mahala. Acompaniamentul instrumental este şi el unul deosebit, readucând în prim-plan sunetul tradiţional românesc, astfel că fanii vor auzi pe acest nou album sunet de tilincă, fluier, caval, ocarină, cimpoi, vioară, cobză, contrabas, tobă sau alămuri.

Albumul va fi lansat în cadrul unui concert desfăşurat sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, în Băneasa Shopping City. Odată cu lansarea CD-ului „Iubiland“, Loredana aduce primul concert 3D din România, un material filmat cu cea mai nouă tehnologie 3D Full HD şi lansat în format Blu-ray în ediţie limitată.

Concertul este un show regizat pentru care Lori a lucrat cu trupa „Agurida“ în formulă extinsă şi cu regizorul Emmanuel Kadosh, cel care a semnat şi producţiile „Fire And Ice“ şi „Modigliani“, realizate la studiourile de la Buftea.

Foto: MediaPro Music

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA