Mandinga, în finala Eurovision

Românii de la Mandinga, în frunte cu frumoasa solistă Elena au încins atmosfera la Baku, reuşind să se califice în finala de pe 26 mai cu piesa „Zaleilah“.

Azerbaidjanul le-a purtat noroc deocamdată concurenţilor noştri în prima semifinală a concursului Eurovision, care au trecut fără probleme de prima etapă a competiţiei muzicale. Mandinga a ridicat sala în picioare cu „Zaleilah“, câştigând de partea sa publicul.

Ordinea în care au fost anunţaţi cei zece câştigători ai semifinalei a fost aleatorie, potrivit regulamentului concursului, dar românii s-au bucurat totuşi să-şi audă primii numele pe lista ţărilor calificate. La aflarea veştii, membrii trupei s-au felicitat reciproc şi n-au pierdut ocazia de-a se fotografia şi cu „bunicuţele” care au reprezentat Rusia.

Pe lângă ţările calificate din oficiu (Anglia, Franţa, Italia, Spania, Germania şi Azerbaidjan), alături de România în finala de sâmbătă vor mai concura şi Republica Moldova, Islanda, Ungaria, Danemarca, Albania, Cipru, Grecia, Rusia şi Irlanda.

Până atunci, alte ţări se vor bate în a doua semifinală, cea de joi, să ocupe alte zece locuri în finală.

Televiziunea Română transmite în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional toate cele trei competiţii Eurovision, cu începere de la ora 22.00

Foto: Facebook

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA