NUBA #SummerVibes dă startul verii

Săptămâna trecută avut loc relansarea locației de vară a celebrului restaurant NUBA, pe malul lacului Herăstrău.

 

La NUBA #SummerVibes au fost prezente persoanalități mondene și celebrități, care s-au bucurat de redeschidere sezonului de vară și au ascultat concertul susținut de Delia, Carla’s Dreams și The Motans, pe aceeași șcenă. Momentul culminant al serii a fost, însă, apariția unei șampanii Armand de Brignac Rose Salamanzar (9L) în valoare de 45 000 Eur. Șampania, extrem de rară datorită dimensiuniilor și protocoalelor ce trebuiesc respectate pentru ca producătorul să accepte comanda, a fost livrată la masă cu ajutorul unui scripete, direct de pe acoperișul locației.

Printre alte delicatese din meniul NUBA #SummerVibes se află și Wagy Beef cu grad de marmorare 4 din 5, originar din zona Wagyu, Japonia, în valoare de 500Eur / kg , Sea Bass Chilian sau fructe de mare proaspete din cele mai slecte regiuni.

Se anunță o vară spectaculoasă, iar dacă alegi să petreci serile călduroase într-un loc cu nightlife exclusivist, NUBA #Summervibes is the place! Începând cu vara viitoare, NUBA a anunțat lansarea unei locații de vară și la malul mării, în zona Mamaia Nord. Enjoy, Summer!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA