„Octav”, cea mai mare premieră de film din România. Actori celebri și vedete de top au defilat pe covorul roșu de la Sala Palatului

Cel mai așteptat film românesc al anului a avut premiera miercuri seara, iar o mulțime de vedete au fost prezente la Sala Palatului din București pentru o gală de excepție. Filmul „Octav”, în regia lui Sergiu Ioan Celebidachi și produs de soția sa, Adela Vrînceanu Celebidachi, care îi aduce în prim-plan pe actorii Marcel Iureș și Victor Rebengiuc, dar și pe tinerii Eric Aradits și Alessia Tofan, a putut fi urmărit de peste 4.000 de oameni printre care s-au aflat personalități de marcă din domeniul culturii, mass-media și vedete din showbiz.

Marcel Iureș pe scena de la Sala Palatului.

Vorbim de cea mai mare premieră de gală a unui film în România, deoarece „Octav” a generat un interes considerabil în rândul publicului. Printre personalitățile de seamă prezente pe covorul roșu s-au numărat actorul Ioan Andrei Ionescu, actrița  Alessia Tofan, Eric Aradits ( fiul actorului Andrei Aradits), regizorul Serge Ioan Celebidachi și producătorul Adela Vrînceanu Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato, co-scenaristul James Olivier, producătorul executiv Cristina Dobrițoiu, precum si actorii Maria Obretin, Dana Rogoz și Vlad Rădescu.

Filmul „Octav” a fost proiectat în premieră, aseară, iar timp de 100 de minute, publicul a trăit ” emoția transmisă de jocul impecabil al actorilor și de povestea sensibilă a retrăirii amintirilor copilăriei, a prețuirii lor ca parte din noi, a regăsirii de sine și a ceea ce suntem cu adevărat, reîntoarcerea la rădăcini pentru a înțelege ce este cu adevărat fericirea. O poveste în care ne putem regăsi fiecare din noi.”

Actorul Marcel Iureș a urcat pe scenă și s-a declarat „deosebit de emoționat” de căldura oamenilor prezenți la premieră: „Oameni buni, vă mulțumesc din toată inima că sunteți aici, în număr atât de mare! Este formidabil și vă mulțumesc tare mult!  Am făcut totul împreună. Tot ce ați văzut cu copii, cu animăluțe, cu actori mari de tot, mai mari decât mine, mai mari decât mulți alții. Am avut de învățat de la toți, de la Blasco Giurato la Camelia Zorlescu și mai cu seamă de la copii. Copiii sunt cinstiți, adevărați și ei dau practic savoare acestui film. Le mulțumesc lor și tuturor din toată inima. Echipa a fost excepțională!”, a declarat Marcel Iureș.

Iată ce vedete au defilat pe covorul roșu de la Gala Octav!

Foto credit:  Andrei Preda, Ionuț Dobre, Adi Bulboacă, Cătălin Tomoioagă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA