Otniela, Iulian sau Lucian? Cine merită titlul de unicul supravieţuitor?

În această seară, de la 20:30, LIVE la Pro TV, cei trei finaliști vor afla pe cine au votat jurații Supraviețuitorul și cine va primi titlul de unicul supravieţuitor şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Au trecut 44 de zile în care concurenţii din Supravieţuitorul au încercat să facă faţă probelor dificile, în care şi-au făcut alianţe şi strategii şi au trăit în condiţii extreme, fără hrană şi lucrurile cu care erau obişnuiţi acasă. Membrii triburilor Tubig şi Hangin au luptat la începutul competiţiei în echipă, apoi individual în tribul Araw, iar cei eliminaţi au fost trimişi pe Insula exilului. Din exil, numai Lucian a reuşit să reziste şi s-a întors în joc.

Finalistii Supravietuitorul
Lucian, Otniela și Iulian

Cu câteva ore înainte de aflarea câștigătorului Supraviețuitorul, Otniela a declarat: „Am emoții, de-abia aștept să văd ce se va întâmpla! Sunt mândră de jocul meu și sper că persoanele în care am avut eu încredere să nu mă dezamăgească.”.

Iulian a completat: „În afara faptului că am emoții, aștept să vină momentul finalei, pentru că am câteva cuvinte de spus și sunt foarte curios dacă oamenii cu care am trăit atâta timp în trib și-au manifestat frustrarea că nu sunt ei în finală și nu m-au votat.”.

La rândul lui, Zapp este foarte sigur pe el: „Ce să zic? Nu am emoții, chiar nu am! Cum am zis și la început, când am plecat de acasă și am venit să particip la Supraviețuitorul, îmi doresc să câștig! Optimistul din mine își spune cuvântul! Ne vedem diseară!”.

Luni seara, în ultima ediţie înregistrată Supravieţuitorul, Otniela, Lucian, Robert, Andrei şi Iulian au avut de trecut trei probe solicitante pentru a-şi asigura un loc printre finalişti. În urma probelor extrem de dificile, Lucian, Otniela şi Iulian au dovedit că sunt adevăraţi supravieţuitori, au luptat remarcabil şi au ajuns în finală.

juriul
Cei șapte foști colegi vor decide cine ia marele premiu

Otniela este make-up artist, este o fire sportivă, extrem de energică, iubeşte aventura şi îşi doreşte ca în viaţă să facă doar ceea ce îi place: Dacă mi-aş programa viitorul, cred că l-aş face pe Dumnezeu să râdă.

Lucian este barman, a făcut trei ani de box, şapte ani înot şi trei ani baschet, este foarte atent la alimentaţie şi încearcă să aibă un stil de viaţă sănătos. A început competiţia încrezător în forţele lui, s-a înscris pentru a câştiga, iar la început spunea că: „Mă voi conforma situaţiei cu calm, voi căuta să-mi asigur existenţa.”

Iulian, sportiv de performanță, şi-a serbat ziua de naştere în Filipine, alături de colegii săi din Supravieţuitorul. La doar 19 ani, a dovedit că este un om puternic, ambiţios şi că nimic nu este imposibil. În momentul în care a decis să se înscrie în competiţie, Iulian spunea: „Consider că ăsta e momentul în care bunurile materiale sau statutul social nu pot influenţa viaţa de pe insulă.”

finalisti
Cei trei finaliști află astăzi deznodământul

În seara aceasta, de la 20:30, în marea finală LIVE, Otniela, Lucian şi Iulian vor afla voturile colegilor lor care formează juriul Supravieţuitorul, Adina, Andreea, Raisa, Mircea A., Mircea S., Andrei, Robert, și câştigătorul premiului în valoare de 100.000 de euro.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA