Piesa „Dragostea din tei” a celor de la O-Zone continuă să facă valuri în SUA VIDEO

Melodia cu care cei trei artişti au spart barierele internaţionale rămâne în playlist-ul american, dovadă includerea ei într-o aplicaţie de dans mult aşteptată.

Arsenie Todiraş, Dan Bălan şi Radu Sîrbu, pe vremea când făceau parte din O-Zone.

Refrenul piesei „Dragostea din tei” continuă să fie fredonat şi astăzi, iar o companie a mizat pe ea pentru noua versiune a aplicaţiei ”Just Dance 2017”, foarte populară în Statele Unite. Aplicaţia îi învaţă pe utilizatori mișcările de dans pentru cele mai populare cântece ale momentului, iar faptul că piesa celor de la O-Zone se află în playlist-ul lor înseamnă că aceasta continuă să fie la modă printre utilizatori.

Teaserul la mișcările de dans pentru ”Dragostea din Tei” a fost deja plasat pe YouTube, pe pagina aplicației. Peste 100.000 de oameni au urmărit filmulețul, dar și mai mulți așteaptă lansarea ”Just Dance 2017”, din luna octombrie.

Versiunea anterioară a aplicației, ”Just Dance Now”, lansată în 2014, a fost descărcată de peste 10 milioane de utilizatori Android și a fost extrem de populară și în rândul celor care au dispozitive cu iOS.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA