Serialul detectiv „Absentia”, propunerea AXN pentru această toamnă

Citeste tot despre:

, , ,

AXN va difuza, în această toamnă, cea mai nouă producție originală a companiei Sony Pictures Television: serialul detectiv Absentia, producție care îi are în prim plan pe actorii americani Stana Katic și Patrick Heusinger.

Afișul serialului

Absentia spune povestea tragică a unei dispariții, surprinzând cu detalii bogate varietatea de emoții încercate de familia reunită. În timp ce urmărește unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabină în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

Stana Katic
Patrick Heusinger

Angel Bonnani (Shots Fired), Neil Jackson (Sleepy Hollow), Cara Theobold (Downton Abbey), Bruno Bichir (Narcos) și Ralph Ineson (The Witch) se alătură actorilor principali, Stana Katic și Patrick Heusinger (Jurnalul unei dădace), în producția detectiv de 10 episoade, care a fost filmată în Bulgaria.

Premiera mondială a Absentia va deschide cea de-a 57-a ediție a Festivalului de Televiziune de la Monte-Carlo vineri, 16 iunie, la Monaco. Serialul va fi difuzat pe televiziunile AXN din Europa Centrală și de Est, inclusiv din România, din această toamnă.

Revista OK! a avut oportunitatea de a ajunge pe platourile de filmare ale acestui noul serial Sony și de a sta de vorbă cu protagoniștii producției, așa că rămâi pe recepție pentru detalii și fotografii din culisele Absentia.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA