Târgul de Ie Românească revine în octombrie

Citeste tot despre:

După succesul din luna iunie, Târgul de Ie Românească îşi deschide din nou porţile în perioada 3-6 octombrie, primindu-şi vizitatorii cu cea mai mare și valoroasă selecție de ii românești tradiționale, dar și multe alte piese originale. Vor fi expuse în total peste 700 de piese noi și vintage din colecția toamnă-iarnă 2013-2014.

Foto stânga: Regina Maria

Târgul va fi deschis în Alchemia – centru pentru arte contemporane – și va putea fi vizitat începând de joi, 3 octombrie, până duminică, 6 octombrie, între orele 10.00 și 20.00. Veți putea admira și cumpăra ii românești pentru femei, copii și bărbați, precum și fuste unicat din fote și valnice, rochiile cu broderie vintage, bundițe din blană naturală de oaie, sau vestele din lână și brâurile lucrate manual, specifice diferitelor regiuni etnografice ale țării.
Târgul de Ie Românească își propune să readucă în centrul atenției bucureștenilor această bluză simplă, dar spectaculoasă, specifică românilor și împrumutată de-a lungul timpului de unii dintre cei mai importanți designeri vestimentari.

Iiana, partenerul Alchemia pentru acest eveniment, este un brand românesc care a selecționat atent cei mai buni producători români de ii lucrate 100% manual.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA