Surprize, surprize! Andreea Marin revine în televiziune

În urmă cu doi ani, pleca din TVR. Acum, „Zâna“ se întoarce la postul de televiziune care a consacrat-o.

Andreea Marin
Înapoi la prima dragoste, televiziunea.

„Pregătesc o emisiune TV. În trei săptămâni și jumătate revin în televiziune, la televiziunea națională“, a declarat Andreea Marin la emisiunea „Răi, da’ buni“, realizată de Mihai Morar la Antena Stars.

Fosta „Zână a surprizelor“ a vorbit despre formatul noii emisiuni, care s-ar putea numi „Prețuiește viața“.

„E un program diferit de tot ceea ce am făcut odinioară. Înainte făceam programe ample și ca locație și cu un public de sute de oameni în sală. De data aceasta, e un program dedicat în principal femeilor, acelora care cred că schimbarea poate fi făcută oricând. Uite, eu am făcut-o la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile, minte, trup și suflet“, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

„Emisiunea va avea 40 de minute concentrate, duminica seara și va fi despre alegerile pe care le faci în viață, despre sănătate, nutriție, design interior, despre călătorii. Titul de lucru al emisiunii este în momentul de față «Prețuiește viața». E un concept pe care l-am creat acum aproape 20 de ani. Emisiunea va fi în reluare miercuri seara, după Telejurnal. Va fi și un pic de reality-show și informație pentru o viață mai bună“, i-a mai povestit Andreea Marin lui Mihai Morar.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA