Trupa O-Zone s-a reunit, la București, după 14 ani de la destrămarea VIDEO

După o îndelungată absență de pe scenă, trupa O-Zone s-a reunit de Ziua Europei pe scena din Piaţa Universităţii din Capitală.

Radu Sîrbu, Dan Bălan şi Arsenie Todiraş au reaprins nostalgia în sufletul fanilor lor. După 14 ani de la destrămarea trupei, băieţii s-au reunit în spectacolul de la Bucureşti oferit de Ziua Europei. Artiștii au cântat piesele care i-au făcut celebri în întreaga lume: „Dragostea din tei”, „Despre tine”, „De ce plâng chitarele”, „Oriunde ai fi”.

„Am nişte emoţii…de când nu ne-am mai văzut. N-am mai cântat împreună. Suntem recunoscători Bucureştiului şi României pentru tot ce ne-a dat. (…) Sunt singur că o să ne întoarcem. Neapărat” a spus Dan Bălan pe parcursul concertului.

„A fost o zi WOW!!! Mult O-Zone în aer! Am retrăit momente magice. Mulțumesc pentru sutele de mesaje extrem de emoționante! Mulțumesc colegilor mei, Arsenie Todiraş şi Dan Bălan, trupei, mulțumesc mass-media pentru sustinere, organizatorilor pentru initiativa, și nu în ultimul rând mulțumesc fanilor, publicului care a fost fantastic, am simțit energia voastră pozitivă până în măduva oaselor!”, a scris emoţionat şi Radu Sîrbu pe pagina lui de socializare.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA