Uite cine va prezenta show-ul „Supravieţuitorul” la Pro TV

Emisiunea care a făcut furori în America şi pe care publicul din România l-a putut urmări la AXN ajunge în toamnă în grila Pro TV.

Supravietuitorul

Formatul de mega succes „Supravieţuitorul” va fi prezentat de Dragoş Bucurenci, cunoscut pentru implicarea sa în diverse proiecte îndrăzneţe şi pentru pasiunea sa pentru sport şi situaţii antrenante.

Ca gazdă a emisiunii, acesta va aduce în casele romanilor aventurile şi lupta celor 18 concurenţi, care vor să câştige titlul de unicul supravieţuitor şi premiul de 100 de mii de euro.

Show-ul e filmat în Filipine unde, în mijlocul unor peisaje naturale de vis, concurenţii, care nu s-au cunoscut niciodată, trebuie să facă faţă unor probe dificile, încercând în acelaşi timp să se adapteze unui mediu complet nou. Clima tropicală, soarele puternic, lipsa de mâncare și pericolele care îi înconjoară vor face ca rivalitatea şi competiţia să fie aşteptate de telespectatorii din întreaga Românie.

Dragos Bucurenci

„Românii vor urmări cu multă pasiune această emisiune datorită concurenţilor. Unii au venit ştiind la ce să se aştepte, alţii au fost luat complet pe nepregătite de duritatea condiţiilor din Filipine. Expuşi zi şi noapte la tot soiul de pericole văzute şi nevăzute, multe dintre ele mortale. Aşteptările mele au fost cu mult depăşite. A fost chiar şi mai greu decât mi-am imaginat că poate fi, dar şi emoţia şi mulţumirea pe care le-am simţit au depăşit orice măsură. Cred că din toamnă românii vor avea parte de televiziune la un nivel, cum nu s-a mai făcut pâna acum”, a spus Dragoş Bucurenci.

Împărţiţi în două triburi, cei 18 concurenţi vor decide fiecare în parte ce strategie vor urma, în încercarea de a deveni unicul supravieţuitor şi de a câştiga marele premiu, în valoare de 100.000 euro.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA