Unde îl puteți vedea din nou, la TV, pe Virgil Ianțu?

De trei ani, Virgil Ianțu nu a mai fost de găsit pe micul ecran, starul de 46 de ani hotărând să ia o pauză, însă, mai nou, fostul prezentator s-a hotărât să revină la vechea lui dragoste.

Virgil Ianțu se întoarce la TVR2

Virgil Ianţu se alătură, așadar, Televiziunii Române pentru un show 100% românesc. Din 17 aprilie, îndrăgitul prezentator va aduce la TVR 2, în prime-time, un nou concurs de cultură generală despre România, un format care îşi propune educarea telespectatorilor.

Decizia lui V. Ianţu de a se alătură acestui proiect a venit în mod natural, acesta fiind un mare susţinător al ideii că publicul românesc merită emisiuni de calitate: „În ultima vreme, din ce în ce mai mulţi oameni (de la prietenii cei mai apropiaţi şi până la toţi cei care îmi trimit gânduri frumoase online zilnic) mă întrebau de ce nu revin pe TV. Însă propunerile primite nu coincideau cu valorile sau credinţele mele, de la care nu m-am abătut, aşa cum nu o voi face nici de acum înainte. Trebuie să recunosc că mi-a venit destul de natural să devin partener cu Televiziunea Română. Într-un fel sau altul suntem datori să le oferim românilor ceea ce merită – emisiuni inteligente, cu informaţii de valoare, şi de o calitate ireproşabilă”, a declarat Virgil Ianţu.

„Nu cred că sunt singurul care vede că nouă generaţie are nevoie de emisiuni din care să îşi poate alege modele, de oameni care să le demonstreze că ceea ce ştii te reprezintă cu adevărat că individ. O cultură generală solidă trebuie să se bazeze şi pe cunoaşterea lucrurilor care ne definesc cultură. Astăzi mai mult că oricând e important să nu ne pierdem identitatea şi să învăţăm să preţuim locul în care ne-am născut. E uşor să hulim tot ce înseamnă valori naţionale, dacă nu le-am cunoscut cu adevărat. Şi iată cum dorinţa de a mă reîntâlni cu publicul s-a sincronizat perfect cu excelenţă propunere a celor de la TVR şi Zucchero Media. Sunt nerăbdător să fiu din nou pe platou şi să trăiesc alături de concurenţi emoţiile şi bucuria învingătorului!”, a adăugat Ianţu.

Alături de fiica lui, Jasmina

„Virgil Ianţu aduce un plus de valoare brandului TVR. Ne lipsesc vedetele cunoscute şi iubite de toată lumea, lucru subliniat de cele mai recente sondaje, care arată că mai avem doar câţiva colegi care ocupă un loc clar în topul opţiunilor publicului. Este nevoie de mult mai mulţi oameni talentaţi şi carismatici”, declară și Irina Radu, Preşedinte-Director General al TVR.

Emisiunea face parte din nouă grilă de programe a Televiziunii Române, iar filmările vor începe curând.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA