Vedete la gala Jameson Empire Awards: câștigătorii serii!

Pe 20 martie, celebritățile marilor filme au participat la gala decernării premiilor Jameson Empire 2016, prezentate și oferite de către revista britanică Empire filmelor populare din 2015, votate de cititorii publicației, eveniment sponsorizat de brandul de whiskey irlandez.

Așadar, cea de-a douăzeci și una ediție a reunit pe covorul roșu din Londra starurile din Star Wars: The Force Awakens, din Mad Max: Fury Road, Spectre…

Câștigătorii serii au fost Star Wars și Mad Max, astfel că în centrul atenției au survenit debutanții Daisy Ridley și John Boyega – newcomerii care și-au luat trofeele Empire și care-au ținut discursuri emoționante pe scenă. J.J. Abrams a luat premiul pentru cel mai bun regizor. În total, pelicula SF a înșfăcat 5 premii, inclusiv pentru cel mai bun film fantasy/sci-fi și cele mai bune efecte vizuale.

Următorul câștigător la număr de premii a fost Mad Max cu 4 trofee pentru makeup, costume, soundtrack și design de producție. Spectre a fost cel mai bun film thriller, dar și trofeul pentru cel mai bun film britanic, Spy cel mai bun film comedie și The Hallow a fost cel mai bun film horror.

The Revenant a luat premiul pentru cel mai bun film, în timp ce Matt Damon a luat trofeul pentru cel ma bun actor pentru rolul din The Martian. Talentata Alicia Vikander a luat trofeul pentru cea mai bună actriță în The Danish Girl.

 

 

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA