VIDEO Alexandra Stan, provocatoare în noul ei clip

În doar o săptămână de la lansare, videoclipul a adunat o jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

Alexandra-Stan

După ce toată vara a stat pe primele locuri în topurile din Italia, Turcia și Japonia cu “We Wanna”, colaborarea de succes cu Inna și Daddy Yankee, continuând apoi cu feat-ul “Motive” alături de Dorian, Alexandra Stan a lansat “I did it, Mama”, o piesă rebelă și îndrăzneață, numai bună pentru petrecerile din luna decembrie.

În clip, Alexandra joacă rolul femeii fatale, irezistibilă în fața mai multor tipologii de bărbați, de la modele, motocicliști până la jucătorii de rugby de la CSA Steaua București.

Despre noul ei single și videoclip, Alexandra Stan spune: „«I did it, Mama» este o piesă de stare mai rebelă, pe care părinții nu o înțeleg din prima sau au tendința să o judece. Însă toată piesa are un aer optimist, e dinamică și te face să dansezi instant. Expresia «I did it, Mama!» este spusă cu mândrie și cu bucuria că am reușit! Aș zice că e un mix între reggaeton, European pop și balcanic. Și, la filmările videoclipului, m-am simțit foarte bine, ca o zeiță absolută, cu zeci de bărbați mișunând în jurul meu timp de 24 de ore”.


Foto: Global Records

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA