Virgil Ianțu ne povestește despre emoții, în prima sa carte pentru copii

După cursurile de dezvoltare personală pentru cei mici – „Copiii spun… un curs ca o joacă” – și seria online „Copiii spun… cu Virgil Ianțu”, acesta pregătește prima sa carte pentru cei mici, în care vom afla ce putem face cu emoțiile. Copiii spun… emoțiile sunt bune, debutul editorial al vedetei TV Virgil Ianțu va apărea în curând la Editura Pandora M.

Virgil Ianțu

 „Copiii sunt inestimabili în viețile noastre. Și cel mai adesea ne confruntăm cu tot felul de probleme în comunicarea cu ei. Încrederea în sine și inteligența emoțională se consolidează de la vârste fragede și este foarte important modul în care cei mici percep relația lor nu numai cu părinții, ci și cu ceilalți. Aceasta este și miza cărții…”, spune Virgil Ianțu despre primul său volum.

Cartea va apărea în colecția PanDA a Editurii Pandora M (Grupul Editorial TREI). Aceasta se adresează copiilor de 7-9 ani și își propune să-i ajute să capete încredere în sine, să se prezinte în public și să afle că emoțiile sunt bune. Beneficiind de girul unui psiholog de copii, cartea se adresează și părinților care doresc să-i ajute pe cei mici să-și învingă timiditatea și/sau să construiască o mai bună relație cu copiii lor.

Copiii spun… emoțiile sunt bune este o poveste în care se vor regăsi toți cei care au avut de-a face la un moment dat cu teama de a sta în fața unui public mai mare sau mai mic… și l-au cucerit!

După ce a creat atelierul de dezvoltare personală Copiii spun – un curs ca o joacă și recenta serie online de pastile de „înțelepciune copilărească”, acest prim volum vine natural pentru Virgil.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA